Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Έζησε τον εφιάλτη 31χρονη στα χέρια του ερωτοχτυπημένου πρώην συντρόφου της

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Έζησε τον εφιάλτη 31χρονη στα χέρια του ερωτοχτυπημένου πρώην συντρόφου της

Στιγμές από την γνωστή κινηματογραφική ταινία “Νύχτες με τον εχθρό μου” με τη Τζούλια Ρόμπερτς, έζησε μια 31χρονη που βρέθηκε αμπαρωμένη επί τέσσερις μέρες μέσα στο ίδιο της το σπίτι με… κλειδοκράτορα τον 24χρονο πρώην σύντροφό της.

Εκτός από την απαγωγή και την ομηρεία με σκοπό να ξανασμίξουν, το μαρτύριο της κοπέλας περιελάμβανε και ξυλοδαρμούς, αφού ο νεαρός πρώην εραστής της την χτυπούσε για να κάμψει τις αντιστάσεις της. Ο εφιάλτης της κοπέλας πήρε τέλος το απόγευμα της Τετάρτης, όταν κατάφερε να αρπάξει τα κλειδιά και να πάει τρέχοντας στους αστυνομικούς για να καταγγείλει την περιπέτεια που έζησε.

Για να την αναγκάσει να μείνει μαζί του

Σύμφωνα με την 34χρονη, ο νεαρός εισέβαλε στο σπίτι της στην Πάφο απειλώντας την και άρπαξε τα κλειδιά του διαμερίσματος και του αυτοκινήτου της ώστε να την αναγκάσει να μείνει μαζί του. Για να της επιβληθεί, δεν δίσταζε να την χτυπά στο πρόσωπο και το σώμα, γεμίζοντάς την με μώλωπες. Τα δεινά της κοπέλας κράτησαν τέσσερις μέρες, ώσπου βρήκε το κουράγιο την ώρα που ο τύραννός της κοιμόταν, να του αρπάξει να κλειδιά και να φύγει.

Μετά την καταγγελία της στους αστυνομικούς η 31χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις, καθώς ήταν εμφανής η κακομεταχείριση και η βία που είχε υποστεί από τον πρώην αγαπημένο της, αφού έφερε αιμάτωμα στο μάτι και μώλωπες στο σώμα από τα χτυπήματα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Espresso” η σχέση της κοπέλας με τον νεαρό ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2018 και όλα κυλούσαν φυσιολογικά. Μάλιστα, μοιράζονταν και την ίδια στέγη, ώσπου εκείνος άρχισε να συμπεριφέρεται βίαια. Έτσι, τον περασμένο Φεβρουάριο, η 31χρονη αποφάσισε να του ανακοινώσει ότι δεν πάει άλλο και ότι θέλει να χωρίσουν. Εκείνος δεν μπόρεσε να αποδεχτεί την απόρριψη και εκδήλωσε ακόμα πιο βίαιη συμπεριφορά, η οποία κορυφώθηκε με την απόφασή του να την φυλακίσει σαν δούλα και να την χτυπά, ενώ λίγο καιρό πριν την αγκάλιαζε παράφορα ερωτευμένος.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ