Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Έθαψαν ζωντανό ένα 7χρονο παιδί γιατί δεν μπορούσε να απαγγείλει εδάφια από τη Βίβλο

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Έθαψαν ζωντανό ένα 7χρονο παιδί γιατί δεν μπορούσε να απαγγείλει εδάφια από τη Βίβλο

Φρικτό θάνατο βρήκε ένα 7χρονο αγόρι από το Ουισκόνσιν από τους ίδιους τους κηδεμόνες του και τον αδελφό του!

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, υπέβαλαν σε φρικτά βασανιστήρια και σκότωσαν το αγοράκι επειδή δεν μπορούσε να απαγγείλει εδάφια από τη Βίβλο.

Αρρωστημένες τιμωρίες και βασανιστήρια

Τον μικρούλη Ethan Hauschultz, οι τρεις κατηγορούμενοι τον έθαψαν ζωντανό με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του μέσα στο χιόνι. Το ζευγάρι κατηγορείται ότι υπέβαλε το αγοράκι σε αρρωστημένες τιμωρίες, βάζοντάς το για παράδειγμα να κρατά επί δύο ώρες καθημερινά, για μία εβδομάδα, ένα μεγάλο κούτσουρο βάρους 20 κιλών. Οι εν λόγω τιμωρίες επιβάλλονταν στον μικρό Ethan για διάφορα ασήμαντα «παραπτώματα», όπως το να μην θυμάται να απαγγείλει απ’ έξω εδάφια από τη Βίβλο που τον ανάγκαζαν να απομνημονεύσει.

Το σαδιστικό ζευγάρι είχε αναλάβει τη κηδεμονία του 7χρονου μετά από δικαστική εντολή και δεν είναι ξεκάθαρο τι είδους συγγένεια τους συνέδεε με το θύμα τους. Ο 15χρονος γιος των Hauschultz κατηγορείται επίσης ότι βασάνιζε το μικρό αγοράκι. Σε μια περίπτωση, φέρεται κλώτσησε και να γρονθοκόπησε τον Ethan τουλάχιστον 100 φορές, ενώ στη συνέχεια του κράτησε με το πόδι του το κεφάλι μέσα σε μια λακκούβα γεμάτη νερά.

Η έκθεση του ιατροδικαστή

Σύμφωνα με την έκθεση του ιατροδικαστή, ο θάνατος του Ethan τον περασμένο Απρίλιο οφειλόταν σε έναν συνδυασμό υποθερμίας και σοβαρών τραυμάτων στο κεφάλι, την κοιλιά και το στήθος. Ο μικρούλης είχε επίσης σπασμένα πλευρά, όπως διαπιστώθηκε στη νεκροψία.

Οι Αρχές πιστεύουν ότι το ζευγάρι έθαψε ζωντανό στο χιόνι το παιδί, στο πλαίσιο μίας ακόμα σαδιστικής τιμωρίας επειδή δεν ήξερε απ’ έξω τη Βίβλο. Όταν το έβγαλαν τελικά από το «παγωμένο φέρετρό του», το παιδάκι είχε χάσει τις αισθήσεις του. Παρότι το μετέφεραν στο νοσοκομείο, ο μικρούλης δεν συνήλθε ποτέ.

Ο 15χρονος γιος του ζευγαριού κατηγορείται για ανθρωποκτονία πρώτου βαθμού, ο 48χρονος πατέρας του για φόνο και η 35χρονη Tina για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο, κακοποίηση ανηλίκου και αποτυχία να αποτρέψει σωματικές βλάβες.

Σύμφωνα με πληροφορίες η δίκη των τριών κατηγορουμένων ξεκίνησε τη Δευτέρα.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ