Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Έκαψαν το αυτοκίνητο της Μίνας Καραμήτρου! Έχει σχέση ο εμπρησμός με τον Δ. Κουφοντίνα;

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Έκαψαν το αυτοκίνητο της Μίνας Καραμήτρου! Έχει σχέση ο εμπρησμός με τον Δ. Κουφοντίνα;

Άγνωστοι πυρπόλησαν τα ξημερώματα της Τρίτης το αυτοκίνητο της αστυνομικής συντάκτριας Μίνας Καραμήτρου, στου Παπάγου.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο υπαίθριο πάρκινγκ της πολυκατοικίας, όπου διαμένει η δημοσιογράφος. Ευτυχώς η φωτιά έγινε αμέσως αντιληπτή και δεν πρόλαβε να επεκταθεί σε διπλανά σπίτια, όμως το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς.

Μιλώντας στο Καλημέρα Ελλάδα η Μίνα Καραμήτρου είπε ότι ευτυχώς οι γείτονες αντιλήφθηκαν την φωτιά και κινητοποιήθηκαν άμεσα. Όπως είπε η γνωστή δημοσιογράφος οι αστυνομικοί πιστεύουν πως πρόκειται για μήνυμα που σχετίζεται με τον Δημήτρη Κουφοντίνα, ωστόσο τόνισε πως η ίδια δεν εκφοβίζεται από τέτοια περιστατικά.

“Οι δημοσιογράφοι καθημερινά κάνουν τη δουλειά τους με προσήλωση στην ανεξαρτησία και την αντικειμενική πληροφόρηση. Αυτό κάνει και η Μίνα Καραμήτρου. Η ελευθερία του Τύπου δεν φιμώνεται. Οι δράστες θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη”, σχολίασε στο Twitter η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη.

Για το περιστατικό ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε την παρακάτω καταδικαστική ανακοίνωση:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει τον εμπρησμό του αυτοκινήτου και τη στοχοποίηση της δημοσιογράφου Μίνας Καραμήτρου. Η υπόθεση πρέπει να διερευνηθεί από τις αρμόδιες αρχές και οι δράστες να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ