Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Ένας 13χρονος και δύο 12χρονοι οι διαρρήκτες που είχαν ρημάξει την Καβάλα

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ένας 13χρονος και δύο 12χρονοι οι διαρρήκτες που είχαν ρημάξει την Καβάλα

Μικρά παιδιά με μπόλικο θράσος και «τεχνογνωσία»… έμπειρων κακοποιών είναι τελικά οι διαρρήκτες που είχαν ρημάξει την Καβάλα τους προηγούμενους μήνες και είχαν γίνει εφιάλτης των κατοίκων!

Οι αστυνομικοί της Δημόσιας Ασφάλειας που κατάφεραν να εξιχνιάσουν τις διαρρήξεις, διαπίστωσαν ότι πίσω από αυτές κρύβονταν τρία πιτσιρίκια, ένας 13χρονος και δυο 12χρονοι, που είχαν γίνει… πτυχιούχοι στην παρανομία! Οι τρεις τους είχαν καταφέρει να διαπράξουν 13 κλοπές σε σπίτια στην πόλη της Καβάλας, στο διάστημα από τις 20 Δεκεμβρίου 2018 ως τις 26 Φεβρουαρίου φέτος, ο καθένας μόνος του, ανά δύο ή και οι τρεις μαζί, πάντοτε όμως με θράσος που θα ζήλευε διαρρήκτης με πολλά χρόνια παρανομίας στην πλάτη! Από τα σπίτια που είχαν διαρρήξει οι αμούστακοι διαρρήκτες, είχαν αρπάξει μεταξύ άλλων μετρητά, ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά, χρυσαφικά, κοσμήματα, ακόμα και ένα ζευγάρι γυαλιά.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής η οποία θα υποβληθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ