Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Έπιασαν κοσμηματοπώλη-κλεπταποδόχο για 3η φορά και μυαλό δεν έβαλε

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Έπιασαν κοσμηματοπώλη-κλεπταποδόχο για 3η φορά και μυαλό δεν έβαλε

Δεν λέει να βάλει μυαλό και να εγκαταλείψει την παρανομία ένας γνωστός κοσμηματοπώλης στην Καλαμάτα που κατηγορείται για τρίτη φορά ως κλεπταποδόχος, αφού στο κατάστημά του βρέθηκαν χρυσαφικά και κοσμήματα που είχαν κλαπεί από σπίτια στην περιοχή της Μεσσηνίας.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλαμάτας που εξιχνίασαν την υπόθεση σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του 60χρονου κοσμηματοπώλη για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος αφού με περίσσιο θράσος πουλούσε τα κλοπιμαία στην Καλαμάτα.

Στην έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στο κοσμηματοπωλείο εντόπισαν πλήθος χρυσαφικών και κοσμημάτων, που όπως προέκυψε αρκετά από αυτά ήταν κλεμμένα. Συγκεκριμένα,  58 χρυσαφικά και κοσμήματα, εξακριβώθηκε ότι είχαν αφαιρεθεί, το διάστημα από την 11 Σεπτεμβρίου 2018 έως και τις 27 Φεβρουαρίου του 2019, από δέκα κατοικίες που είχαν χτυπήσει διαρρήκτες σε Δυτική Μάνη,  Τριφυλία και Μεσσήνη.

Ο ίδιος κοσμηματοπώλης είχε συλληφθεί το 2014, όταν στο κατάστημά του είχαν για πρώτη φορά βρεθεί κοσμήματα και χρυσαφικά που είχαν κλαπεί. Τότε είχε αρνηθεί τις κατηγορίες και είχε αφεθεί ελεύθερος όμως το 2016 οι αστυνομικοί με συμπληρωματική δικογραφία τον συνέδεσαν ως κλεπταποδόχο για ακόμα 25 περιπτώσεις κλοπών.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ