Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Έσπασαν στο ξύλο 22χρονο μοντέλο σε κεντρική πλατεία της Λάρισας

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Έσπασαν στο ξύλο 22χρονο μοντέλο σε κεντρική πλατεία της Λάρισας

Αιμόφυρτη κατέληξε στο νοσοκομείο μία 22χρονη από τη Λάρισα που δηλώνει μοντέλο, έπειτα από άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη από δύο νεαρούς ηλικίας 22 και 20 ετών στο κέντρο της πόλης!

Όπως κατήγγειλαν αυτόπτες μάρτυρες, το περιστατικό έλαβε χώρα στην Τρίγωνη πλατεία, λίγο πριν από τις 10 τη νύχτα της Δευτέρας και η 22χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε δύο σπασμένα πλευρά, σπασμένη μύτη και όλο της το σώμα ήταν γεμάτο αμυχές και μώλωπες.

Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία που προχώρησε σε προσαγωγές και μία σύλληψη νεαρού άντρα, ο οποίος μετά αφέθηκε ελεύθερος. Στο μεταξύ, η κοπέλα και η μητέρα της κατέθεσαν μήνυση κατά δύο συγκεκριμένων νεαρών, ενός 22χρονου και ενός 20χρονου.

Σύμφωνα με όσα είπε η μητέρα τού μοντέλου, είναι η τρίτη φορά που η κόρη της πέφτει θύμα άγριου ξυλοδαρμού και ισχυρίστηκε ότι οι δράστες επιτέθηκαν στην 22χρονη με κατσαβίδια και ξύλα με σκοπό να τη σκοτώσουν. Μάλιστα, είπε πως πρόσφατα η κοπέλα γλίτωσε από θαύμα, όταν την έριξαν σε μία τζαμαρία και γέμισε το κορμί της γυαλιά! Επίσης, κατήγγειλε ότι ο λόγος της επίθεσης είναι ότι ο 22χρονος είναι αδελφός μιας φίλης τού μοντέλου, ο οποίος φέρεται να μην ήθελε να κάνουν παρέα οι δύο κοπέλες.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ