Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Ίμβριος βασανίστηκε μέχρι θανάτου για να αποκαλύψει που έκρυβε τις λίρες!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ίμβριος βασανίστηκε μέχρι θανάτου για να αποκαλύψει που έκρυβε τις λίρες!

Βασανίστηκε μέχρι θανάτου, προκειμένου να τους αποκαλύψει που είχε κρυμμένες λίρες, ο 86χρονος Ζαφείρης Πινάρης που βρέθηκε νεκρός μέσα στην αγροικία του στην Ίμβρο, όπου ζούσε.

Ο θάνατος του γέροντα ακρίτα αποκαλύφθηκε το βράδυ της Δευτέρας όταν ο μανάβης του χωριού Ευλάμπιο του έστειλε φαγητό όπως συνήθιζε καθημερινά.  Όταν συγχωριανός του μοναχικού ηλικιωμένου είδε ότι δεν ανταποκρίνεται ανησύχησε και μην καταφέρνοντας να ανοίξει την πόρτα, ειδοποίησε τους αστυνομικούς. Οι Τούρκοι αστυνομικοί που έφτασαν στο σπίτι του ηλικιωμένου που βρίσκεται έξω από το χωριό ήταν εκείνοι που αντίκρισαν πρώτοι το άγριο σκηνικό της δολοφονίας.

Ο Ζαφείρης Πινάρης βρισκόταν δεμένος χειροπόδαρα στο κρεβάτι του, με το πρόσωπό του βουτηγμένο στα αίματα. Από την πρώτη στιγμή σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ οι αρχές απέδιδαν σε ληστεία τα κίνητρα των δραστών, που υπολογίζονται τουλάχιστον σε τρεις.

Για την υπόθεση μάλιστα έχει συλληφθεί ήδη ένα άτομο και έχουν προσαχθεί ως ύποπτα άλλα τρία.

Τα πρώτα στοιχεία αναφέρουν ότι οι δράστες θέλησαν να ληστέψουν τον ηλικιωμένο και μάλιστα πίστευαν ότι έχει κρύψει στην αγροικία του λίρες. Αυτό προκύπτει από το γεγονός ότι οι τοίχοι του σπιτιού ήταν καμένοι και ο χώρος που το περιβάλλει σκαμμένος, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της κοινότητας στο Γλυκύ της Ίμβρου Αργύρης Μπαξεβάνης.

Ο Ζεφείρης Πινάρης διατηρούσε παλαιότερα κατάστημα στο Ευλάμπιο και ήταν ένα αγαπητό πρόσωπο. Τα τελευταία χρόνια είχε απομονωθεί στην αγροικία του και ζούσε μόνος καθώς η μοναδική συγγενής του, μια ανιψιά που έχει ζει στην Αθήνα. Μάλιστα παρά το ότι είχε αποκτήσει σημαντική περιουσία ζούσε χωρίς ρεύμα και περνούσε το χρόνο του φροντίζοντας τα ζώα του.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ