Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Αιματηρή ληστεία! Οι δράστες έστειλαν στο νοσοκομείο τον φύλακα της εταιρείας

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Αιματηρή ληστεία! Οι δράστες έστειλαν στο νοσοκομείο τον φύλακα της εταιρείας

Αιματηρή ληστεία στις 2 τα ξημερώματα του Σαββάτου στα γραφεία μεταφορικής στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης με θύμα τον φύλακα της εταιρείας τον οποίο χτύπησαν βίαια οι δράστες και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Τις αποκαλύψεις έκανε ο Λαρισαίος επιχειρηματίας Ζήσης Ντελόπουλου μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook. Μεταξύ άλλων ανέφερε πως πέντε άγνωστοι άνδρες παραβίασαν τα παράθυρα και τις πόρτες της εταιρείας, αφού προηγουμένως ξυλοκόπησαν άγρια τον υπεύθυνο ασφαλείας που φρουρούσε τον χώρο.

Οι δράστες προξένησαν μεγάλες καταστροφές στα γραφεία, αφαιρώντας άγνωστο χρηματικό ποσό και ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Η αστυνομία αναζητά τους δράστες και βρίσκεται στα ίχνη τους, έχοντας συλλέξει δαχτυλικά αποτυπώματα.

Στην ανάρτησή του ο επιχειρηματίας ανέφερε:

«Ληστεία με παρά λίγο φόνο υπέστη το κατάστημα μας στη Θεσσαλονίκη στις 2:00 τα ξημερώματα αφού 5 άγνωστοι παραβιάζοντας τα παράθυρα και τις πόρτες και αφού προηγουμένως ξυλοκόπησαν με θανάσιμα χτυπήματα το άνδρα της ασφαλείας σεκιουριτι ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο προξένησαν καταστροφές στον εξοπλισμό των γραφείων αφαιρώντας χρήματα και υπολογιστές. Θέλω να ευχαριστήσω την άμεση και αποτελεσματική επέμβαση της Αστυνομίας καθώς και τους γιατρούς του Ιπποκράτειου νοσοκομείου για την άριστη επιμέλεια που δείξανε για να κρατήσουν στη ζωή τον άνδρα της ασφαλείας σεκιουριτι!!!!!»

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ