Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Απίστευτη καταγγελία: Ο πατέρας της Βritney Spears κακοποίησε τον 13χρονο γιο της!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Απίστευτη καταγγελία: Ο πατέρας της Βritney Spears κακοποίησε τον 13χρονο γιο της!

Τον γύρο του κόσμου έκανε η είδηση ότι ο Jamie Spears, πατέρας της διάσημης τραγουδίστριας Βritney Spears, κακοποίησε τον 13χρονο γιο της. Την καταγγελία έκανε ο πατέρας των αγοριών Kevin Federline, ο οποίος βρέθηκε στις 25 Αυγούστου στο αστυνομικό τμήμα και δήλωσε πως ο πρώην πεθερός του χτύπησε τον 13χρονο γιο του, Sean. Δεν έγινε γνωστό τι είδους τραύματα έφερε το παιδί. Το περιστατικό έγινε όταν τα δύο παιδιά ήταν υπό την κηδεμονία της Britney.

Η αποκάλυψη αυτή έγινε λίγες ώρες αφότου o Federline απέκτησε το 70% της κηδεμονίας των δύο γιων που έχει αποκτήσει με την Britney, του 13χρονου Sean και του 12χρονου Jayden. Η Spears και ο Federline ήταν παντρεμένοι από το 2004 μέχρι το 2007 οπότε και απέκτησαν δύο γιους.

Η Britney, από την άλλη, είναι γνωστό πόσο κοντά είναι στον 67χρονο πατέρα της, ο οποίος είναι όχι μόνο ο απόλυτος διαχειριστής της περιουσίας της αλλά και των προσωπικών της ζητημάτων από όταν εκείνη μπήκε στην απεξάρτηση το 2008. Η Spears σχετικά πρόσφατα έπαθε νευρικό κλονισμό και χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική όταν έμαθε ότι ο πατέρας της είναι σοβαρά άρρωστος.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ