Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Απίστευτο! 11χρονος και 14χρονος λήστεψαν γέροντα στην Καβάλα 

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Απίστευτο! 11χρονος και 14χρονος λήστεψαν γέροντα στην Καβάλα 

Λίγο πριν τη δύση της ζωής του έζησε τον απόλυτο εφιάλτη ένας 91χρονος, ο οποίος δέχθηκε βίαιη επίθεση από τρεις «άγουρους» κακοποιούς, ηλικίας 11 έως 14 χρόνων, που εισέβαλαν στο σπίτι του στην Καβάλα για να τον ληστέψουν!

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, τα τέσσερα πιτσιρίκια -που είναι Έλληνες- χτύπησαν το κουδούνι του άτυχου γέροντα και παραμόνευαν δίπλα στην εξώπορτα. Ανυποψίαστος για όσα θα ακολουθούσαν, ο ηλικιωμένος άνοιξε την πόρτα και τότε εκείνοι άρχισαν να τον απασχολούν με διάφορα προσχήματα, προκειμένου να βρουν ευκαιρία να τρυπώσουν στο διαμέρισμα.

Όμως, ο 91χρονος αντιλήφθηκε τους σκοπούς τους και επέμενε να μην τους αφήνει να μπουν. Ωστόσο, ο ένας από τους αμούστακτους δράστες, ηλικίας 14 χρόνων, αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Έτσι, έσπρωξε με δύναμη τον ηλικιωμένο, ο οποίος προσγειώθηκε άτσαλα στο δάπεδο και χτύπησε. Αμέσως μετά, ο ανήλικος άρπαξε όσα χρήματα βρήκε στο σπίτι και τράπηκε σε φυγή μαζί με τους τρεις συνεργούς του που τον περίμεναν.

Ο άτυχος 91χρονος μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας όπου νοσηλεύεται, ενώ ενημερώθηκε η Αστυνομία που ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ανήλικων δραστών. Ένα εικοσιτετράωρο αργότερα, οι αστυνομικοί κατόρθωσαν να φτάσουν στα ίχνη του 14χρονου και να τον συλλάβουν στα όρια του αυτοφώρου. Στη συνέχεια, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για ληστεία. Σε αυτήν περιλαμβάνονται και οι υπόλοιποι τρεις ανήλικοι οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν, αλλά και οι γονείς τους που κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας τους.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ