Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Αποτροπιασμός! Πατέρας-τέρας βίασε την 5 μηνών κόρη του

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Αποτροπιασμός! Πατέρας-τέρας βίασε την 5 μηνών κόρη του

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση της άγριας σεξουαλικής κακοποίησης που υπέστη ένα βρέφος μόλις πέντε μηνών, το οποίο μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Κύπρου με ρήξη παρθενικού υμένα, ενώ ως δράστης του βιασμού συνελήφθη ο ίδιος του ο πατέρας, ο οποίος προς το παρόν αρνείται τα πάντα.

Το κουβάρι της απίστευτης ιστορίας άρχισε να ξετυλίγεται προχθές, όταν οι γονείς του κοριτσιού με καταγωγή από τη Σομαλία το μετέφεραν στο Μακάρειο νοσοκομείο Λευκωσίας. Λίγη ώρα αργότερα, οι γιατροί ήρθαν αντιμέτωποι με την απόλυτη φρίκη, καθώς διαπίστωσαν πως το βρέφος  είχε πέσει θύμα βάναυσης σεξουαλικής κακοποίησης! Μετά την σοκαριστική διαπίστωση, αποφασίστηκε να παραμείνει το μωρό στο Παιδοχειρουργικό τμήμα του νοσοκομείου, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Παράλληλα, ενημερώθηκε η Αστυνομία, η οποία πέρασε χειροπέδες στον πατέρα του βρέφους, μετά τον ισχυρισμό της μητέρας ότι το μωρό δεν είχε βγει από το σπίτι και δεν είχε έρθει σε επαφή με κάποιον!

Το πρωτοφανές περιστατικό επιβεβαίωσε ο βοηθός Διευθυντής της Παιδοχειρουργικής Κλινικής του Μακάρειου νοσοκομείου Ευθύμιος Τσιβιτανίδης, ο οποίος δήλωσε σε εκπομπή κυπριακού καναλιού  πως στα 32 χρόνια της καριέρας του δεν είχε ξαναδεί παρόμοιο περιστατικό κακοποίησης σε τόσο μικρή ηλικία. Παράλληλα, διευκρίνισε ότι, λόγω της καταγωγής του παιδιού, διερευνήθηκε και το ενδεχόμενο της κλειδερεκτομής, όμως αποκλείστηκε.

Ο κατηγορούμενος Σομαλός, ο οποίος αρνείται κατηγορηματικά ότι κακοποίησε το παιδί, οδηγήθηκε χθες το πρωί στο Επαρχιακό Δικαστήριο της Λευκωσίας, όπου αποφασίστηκε κεκλεισμένων των θυρών να εκδοθεί  σε βάρος του διάταγμα πενθήμερης κράτησης.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ