Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Αστυνομικός ξυλοκόπησε σερβιτόρα επειδή δεν ενέδωσε στο… ερωτικό του κάλεσμα

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Αστυνομικός ξυλοκόπησε σερβιτόρα επειδή δεν ενέδωσε στο… ερωτικό του κάλεσμα

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στο Κολωνάκι. Συγκεκριμένα, ένας ανθυπαστυνόμος της ΕΛ.ΑΣ ξυλοκόπησε άγρια μια σερβιτόρα επειδή δεν ενέδωσε στις ερωτικές του ορέξεις!

Μάλιστα, υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι, στο παρελθόν, ο ίδιος είχε «πρωταγωνιστήσει» και σε άλλα περιστατικά βία με θύματα γυναίκες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας πήγε σε γνωστό αρτοποιείο και κατάστημα έτοιμου φαγητού που διανυκτερεύει στην πλατεία Κολωνακίου τα ξημερώματα της Κυριακής, μετά από νυχτερινή διασκέδαση. Στην αρχή, συνομιλούσε με την σερβιτόρα, αλλά στην συνέχεια ανέβασε το τόνο της φωνής του, τραβώντας την προσοχή των θαμώνων. Ξαφνικά, ο αστυνομικός σηκώθηκε από την θέση του, έπιασε από το λαιμό την έντρομη σερβιτόρα και άρχισε να την ξυλοκοπεί μπροστά στα μάτια των έκπληκτων πελατών του καταστήματος.

Στο σημείο έφθασαν άνδρες της Άμεσης Δράσης οι οποίοι συνέλαβαν  τον εξαγριωμένο άνδρα και τον προσήγαγαν στο τμήμα Συντάγματος, όπου οι  αστυνομικοί διαπίστωσαν με έκπληξη πως είναι συνάδελφός τους. Την σοβαρή υπόθεση, που έχει προκαλέσει σάλο στην ΕΛ.ΑΣ., διερευνά σε βάθος η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, ενώ σε βάρος του άνδρα σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών.

Παράλληλα, πληροφορίες που δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί αναφέρουν ότι κατά το παρελθόν ο συγκεκριμένος αστυνομικός, που υπηρετεί σε τμήμα των νοτίων προαστίων, είχε απασχολήσει τους ανωτέρους του με περιστατικά βίαιης συμπεριφοράς, για τα οποία είχε ελεγχθεί πειθαρχικά.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ