Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Ασυνείδητος οδηγός χτύπησε και εγκατέλειψε 6χρονο αγοράκι

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ασυνείδητος οδηγός χτύπησε και εγκατέλειψε 6χρονο αγοράκι

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Χαλκίδας ώστε να βρεθεί το γρηγορότερο δυνατό ο ασυνείδητος οδηγός που το πρωί του Σαββάτου χτύπησε και εγκατέλειψε στο δρόμο ένα 6χρονο αγόρι.

Σύμφωνα με τις Αρχές, η παράσυρση σημειώθηκε λίγο μετά τις 08:00 το πρωί στην οδό Παπαστρατή στο ύψος της εισόδου του ΚΕΠ όταν το μικρό παιδί προσπάθησε μόνο του να διασχίσει κάθετα το δρόμο.

Τότε ένας ηλικιωμένος άντρας, όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, που οδηγούσε ένα γκρι πολυτελές αυτοκίνητο μάρκας Mercedes, χτύπησε τον 6χρονο και αντί να σταματήσει για να δει σε τι κατάσταση ήταν το παιδί, πάτησε γκάζι και έφυγε προς άγνωστη μέχρι στιγμής κατεύθυνση.

Έντρομοι όσοι είδαν από κοντά τι ακριβώς είχε συμβεί έτρεξαν στο σημείο του δρόμου που ήταν πεσμένο το αγόρι, προκειμένου να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες.

Για το περιστατικό ενημερώθηκαν αμέσως οι Αρχές και το ΕΚΑΒ προκειμένου ασθενοφόρο να παραλάβει το μικρό και να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο της Χαλκίδας. Για καλή του τύχη, όπως διαπιστώθηκε από τους γιατρούς και τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, δεν είχε τραυματιστεί σοβαρά με αποτέλεσμα να μην διατρέχει κάποιον κίνδυνο η ζωή του.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του ηλικιωμένου από τους άνδρες του αστυνομικού τμήματος Χαλκίδας συνεχίζονται, γι’ αυτό και καλούνται να απευθυνθούν στις αρχές όσοι γνωρίζουν ή είδαν κάτι παραπάνω από αυτά που κατήγγειλαν οι αυτόπτες μάρτυρες.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ