Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Βασάνισαν και σκότωσαν 85χρονη για να τους αποκαλύψει πού είχε κρυμμένα χρήματα

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Βασάνισαν και σκότωσαν 85χρονη για να τους αποκαλύψει πού είχε κρυμμένα χρήματα

Μαρτύρησε στα χέρια αδίστακτων κακοποιών που είχαν εισβάλει στο ισόγειο διαμέρισμά της στη Νίκαια μια 85χρονη γυναίκα, καθώς την σκότωσαν  στο ξύλο κλωτσώντας την στα πλευρά για να τους αποκαλύψει πού είχε κρυμμένα χρήματα και κοσμήματα!

Το φρικτό έγκλημα έγινε πιθανότατα το βράδυ του περασμένου Σαββάτου αλλά αποκαλύφθηκε το απόγευμα της Κυριακής, όταν η κόρη και ο γαμπρός της άτυχης γερόντισσας ανησύχησαν επειδή δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν μαζί της, πήγαν στο μικρό διαμέρισμα της οδού Ηλιουπόλεως και βρήκαν το πτώμα της.

Αρχικά, οι αστυνομικοί πίστεψαν πως η 85χρονη πέθανε από παθολογικά αίτια, επειδή η σορός δεν έφερε εμφανή σημάδια εγκληματικής ενέργειας. Όμως, ο ιατροδικαστής που έκανε τη νεκροτομή έριξε φως στο μυστήριο, καθώς διαπίστωσε πως τα πλευρά της γριούλας ήταν σπασμένα από το ξύλο που της είχαν ρίξει οι αδίστακτοι κακοποιοί, με αποτέλεσμα ο θάνατος να επέλθει από ασφυξία λόγω της πίεσης που ασκούσαν στους πνεύμονές της!

Στο σπίτι υπήρχαν εμφανή ίχνη έρευνας, ωστόσο αυτό που προβληματίζει τους αστυνομικούς είναι πως η πόρτα δεν έφερε σημάδια παραβίασης. Έτσι, εκτιμούν ότι ίσως η ηλικιωμένη άνοιξε την πόρτα στους δολοφόνους της. Πάντως, κανείς δεν γνωρίζει αν η 85χρονη είχε κάτι αξίας στο διαμέρισμα κι έτσι παραμένει άγνωστο αν οι αδίστακτοι κακοποιοί πήραν χρήματα ή πολύτιμα αντικείμενα.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ