Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Βόλος: 50χρονος ασελγούσε σε βάρος 15χρονης μαθητευόμενης εργαζόμενης

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Βόλος: 50χρονος ασελγούσε σε βάρος 15χρονης μαθητευόμενης εργαζόμενης

Ένας 50χρονος άντρας κατηγορείται ότι επί μήνες ασελγούσε σε βάρος μαθητευόμενης εργαζόμενης η οποία είχε προσληφθεί ως εκπαιδευόμενη με πρόγραμμα του ΟΑΕΔ. Ο άντρας από τον Βόλο πάντως αρνείται τις κατηγορίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του magnesianews.gr η Εισαγγελία Βόλου, άσκησε δίωξη κατά του 50χρονου ελεύθερου επαγγελματία για βιασμό, αλλά και για  κατ’ εξακολούθηση κατάχρηση ανηλίκου που συμπλήρωσε τα 14, αλλά όχι τα 18 χρόνια, υπό τις επιβαρυντικές περιστάσεις της παροχής υπηρεσιών του ανηλίκου στον δράστη, και της παράδοσης του δράστη μαθημάτων στο ανήλικο.

Σταμάτησε να πηγαίνει στη δουλειά

Η υπόθεση που ξεκίνησε στο τέλος του 2017 έγινε γνωστή τον Οκτώβριο του 2018, όταν οι γονείς της νεαρής αλλοδαπής κατέθεσαν μήνυση κατά του 50χρονου επιχειρηματία, οπότε και διατάχτηκε κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα, για να διαπιστωθεί εάν τελέστηκαν από τον κατηγορούμενο οι βαρύτατες αυτές πράξεις.

Οι γονείς της άρχισαν να υποψιάζονται ότι κάτι συμβαίνει, όταν η ανήλικη κοπέλα, ξαφνικά σταμάτησε να πηγαίνει στη δουλειά. Οι γονείς της θέλησαν να μάθουν τι συμβαίνει, με τον αδελφό της ανήλικης να αποκαλύπτει τελικά το μυστικό, που στη συνέχεια το επιβεβαίωσε και η ίδια, δηλώνοντας ότι δίσταζε να καταγγείλει τον εκπαιδευτή της, επειδή φοβόταν.

Ο άνδρας με το πρόσχημα της εκπαίδευσης, κατηγορείται ότι την καλούσε σε χώρους εκτός εργασίας και εκεί ασελγούσε κατά της ανήλικης, ενώ, κάποια στιγμή, τη βίασε. Η ανήλικη αλλοδαπή, λίγο πάνω από 15 ετών, εξετάστηκε από ιατροδικαστή που διαπίστωσε ότι υπήρχαν ευρήματα που στοιχειοθετούσαν την απαγγελία κατηγοριών κατά του 50χρονου Έλληνα, ο οποίος είναι διαζευγμένος και σύμφωνα με πληροφορίες αρνείται τις καταλογιζόμενες πράξεις.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ