Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Γκρέμισαν την πρόσοψη της τράπεζας και έκλεψαν το αυτόματο μηχάνημα πληρωμών

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Γκρέμισαν την πρόσοψη της τράπεζας και έκλεψαν το αυτόματο μηχάνημα πληρωμών

Σκηνές που θυμίζουν κινηματογραφική ταινία εκτυλίχθηκαν στα Μέγαρα, όταν πέντε κακοποιοί χρησιμοποιώντας ένα κλεμμένο αυτοκίνητο επιχείρησαν να σπάσουν τη θωρακισμένη πόρτα υποκαταστήματος τραπέζης και να κλέψουν το αυτόματο μηχάνημα πληρωμών που βρισκόταν στο εσωτερικό του.

Αντιπερισπασμός

Μάλιστα, προτού εισβάλλουν στην τράπεζα φρόντισαν να απομακρύνουν τους αστυνομικούς της βάρδιας καταγγέλλοντας ένοπλη συμπλοκή σε απομακρυσμένο σημείο.

Έτσι, οι δράστες ανενόχλητοι γκρέμισαν την πρόσοψη της τράπεζας με το αυτοκίνητο και αφού έδεσαν με ιμάντες το αυτόματο μηχάνημα, το έσυραν μέχρι το πεζοδρόμιο, το φόρτωσαν σε ένα δεύτερο αυτοκίνητο που είχαν μαζί τους και τράπηκαν σε φυγή εγκαταλείποντας το πρώτο όχημα.

Χαμένος κόπος

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κόπος τους φαίνεται ότι πήγε χαμένος, καθώς κάθε μεσημέρι οι υπεύθυνοι της τράπεζας αδειάζουν το μηχάνημα από τα χαρτονομίσματα, τα τοποθετούν στο χρηματοκιβώτιο και αφήνουν στο εσωτερικό του τα κέρματα που προορίζονται για ρέστα!

Όταν η εισβολή στην τράπεζα έγινε αντιληπτή από τους κατοίκους της περιοχής, εκείνοι ειδοποίησαν αμέσως την Αστυνομία και μέσα σε λίγα λεπτά έφθασαν περιπολικά της Άμεσης Δράσης και κλιμάκιο της Ασφάλειας. Οι αστυνομικοί είδαν μέσα από το κλειστό κύκλωμα τις κινήσεις των πέντε κακοποιών που φορούσαν κουκούλες και διαπίστωσαν ότι το αυτοκίνητο που άφησαν πίσω τους οι δράστες είχε κλαπεί το ίδιο βράδυ από κοντινή περιοχή.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ