Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Δεν είμαι εγώ o κλέφτης… κλέφτες είναι οι πολιτικοί

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Δεν είμαι εγώ o κλέφτης… κλέφτες είναι οι πολιτικοί

Στο κόκκινο είναι η εγκληματικότητα στη Θεσσαλονίκη! Από το κέντρο της πόλης μέχρι ανατολικά και δυτικά, οι κλοπές έδωσαν τη θέση τους στις ληστείες και οι κάτοικοι φοβούνται ακόμα και μέρα μεσημέρι για την ίδια τους τη ζωή.

Μετά την εισβολή ληστών, προχθές, σε διαμέρισμα ηλικιωμένων στην Τούμπα, ένα άλλο περιστατικό ένοπλης ληστείας, στον Εύοσμο, ήρθε να καταδείξει ότι η Αστυνομία δεν είναι σωστά οργανωμένη και αδυνατεί να προστατέψει τον κόσμο.

Συγκεκριμένα, η ένοπλη ληστεία σε κατάστημα ψιλικών σε κεντρικό δρόμο του Ευόσμου μπορεί να είχε άρωμα… σαβουάρ βιβρ, είχε ωστόσο και πιστόλι κι έναν υπάλληλο που έτρεμε για την ζωή του.

Η ληστεία

Προχθές το βράδυ, ένας νεαρός Έλληνας εισέβαλε στο κατάστημα που βρίσκεται επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου και αφού πρώτα αγόρασε κάποια είδη τα οποία και πλήρωσε στον υπάλληλο, στην συνέχεια έβγαλε από την τσέπη του ένα πιστόλι και τον απείλησε. Οι σκηνές της ληστείας καταγράφησαν από την κάμερα ασφαλείας που υπάρχει εντός του καταστήματος όπου ο ληστής δεν έχει καλυμμένο το πρόσωπό του και με εντελώς φυσιολογικό τρόπο, τράβηξε το πιστόλι παίρνοντας έτσι όλα τα χρήματα που υπήρχαν στην ταμειακή μηχανή αλλά και 40 κουτιά τσιγάρα. Φεύγοντας μάλιστα, ο… ευγενικός ληστής έδωσε το χέρι του για χειραψία στον σοκαρισμένο υπάλληλο και του είπε «δεν είμαι εγώ o κλέφτης, η ανάγκη με έκανε, κλέφτες είναι οι πολιτικοί».

Την ίδια ώρα, σε μια άλλη γωνιά της πόλης, στη νέα παραλία, ένα νέο ζευγάρι έπεσε θύμα ληστείας με τους δράστες να αρπάζουν τα χρήματα και τα κινητά τους τηλέφωνα.

Στα Πεύκα, πριν λίγες ημέρες ο ίδιος ο Δήμαρχος Νεάπολης- Συκεών, είχε καταγγείλει τις ληστείες που σημειώνονται μέρα μεσημέρι με τους ληστές να εισβάλλουν σε σπίτια κατοίκων ενώ «απαγορευμένη» περιοχή από νωρίς το πρωί θεωρείται και η περιοχή πέριξ του μοναδικού μνημείου της Ροτόντας, με τους εμπόρους ναρκωτικών και τους κλέφτες να καραδοκούν για ανυποψίαστους πολίτες.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ