Τρίτη 16 Απριλίου 2024

Δεν πρόλαβε να χαρεί την ελευθερία του 54χρονος δραπέτης των Φυλακών Κασσάνδρας

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Δεν πρόλαβε να χαρεί την ελευθερία του 54χρονος δραπέτης των Φυλακών Κασσάνδρας

Δεν πρόλαβε να χαρεί την ελευθερία του ένας 54χρονος κρατούμενος των Αγροτικών Φυλακών Κασσάνδρας ο οποίος αναζητούνταν από την περασμένη Δευτέρα, επειδή είχε παραβιάσει την άδεια έξι ημερών που τού είχε χορηγηθεί από το κατάστημα κράτησης.

Δύο μέρες μετά την «εξαφάνισή» του, βρέθηκε για ακόμα μία φορά με χειροπέδες και επέστρεψε στο κελί του! Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο αλλοδαπός δραπέτης συνελήφθη ύστερα από τυχαίο έλεγχο στον οποίο τον υπέβαλαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας.

Ο 54χρονος δεν είχε στην κατοχή του τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή του στη χώρα μας, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο αστυνομικό τμήμα για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών. Ωστόσο, από την περαιτέρω έρευνα διαπιστώθηκε πως είχε δηλώσει ψευδή στοιχεία ταυτότητας. Έτσι, από την ταυτοποίηση των πραγματικών του στοιχείων, προέκυψε ότι είχε παραβιάσει την εξαήμερη, τακτική άδεια που τού είχε χορηγηθεί από το Αγροτικό Κατάστημα Κράτησης Κασσάνδρας, όπου ήταν έγκλειστος και πως αναζητούνταν από τις 13 Μαΐου.

Κατόπιν αυτού, σε βάρος του 54χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για  απόδραση κρατουμένου και ψευδή ανωμοτί κατάθεση και παραπέμφθηκε στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ