Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Εγκληματίες σκότωσαν ζώα με φόλα στην Αιτωλοακαρνανία

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Εγκληματίες σκότωσαν ζώα με φόλα στην Αιτωλοακαρνανία

Νέα κρούσματα θανάτωσης ζώων σημειώθηκαν στην Αιτωλοακαρνανία και συγκεκριμένα στο Μενίδι του δήμου Αμφιλοχίας και στο Αγρίνιο.

Τα περιστατικά απασχολούν τις αστυνομικές αρχές.   Συγκεκριμένα, αστυνομικοί του Τμήματος Αμφιλοχίας σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος αγνώστων δραστών οι οποίοι στις 13 Οκτωβρίου 2018 τα ξημερώματα στο Μενίδι θανάτωσαν έναν αδέσποτο σκύλο, παρέχοντάς του δηλητηριασμένη τροφή. Αντιστοίχως από αστυνομικούς του Τμήματος Αγρινίου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων δραστών οι οποίοι σε άγνωστο ακριβή χρόνο, στο Αγρίνιο, θανάτωσαν δύο αδέσποτους σκύλους, παρέχοντάς τους δηλητηριασμένη τροφή.

Σύμφωνα με το agrinionews.gr η Φιλοζωική Οργάνωση Αγρινίου δημοσιοποίησε εικόνες από τα νεκρά σκυλιά από φόλες στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο εξωτερικεύοντας παράλληλα την οργή της που «κανέναν δεν ενοχλεί το θέαμα γιατί απλά για αυτούς δεν είναι ψυχές» .«Αυτά τα σκυλιά ήταν στειρωμένα , εμβολιασμένα και φροντίζονταν από εθελοντές φιλόζωους. Λυπόμαστε αφάνταστα για τον πόνο που ένιωσαν και γιατί έζησαν σε έναν αφιλόξενο τόπο για αυτά», συμπληρώνει η Φιλοζωική που επανήλθε  σημειώνοντας πως για ώρες μάλιστα τα σκυλιά παρέμεναν στο χώρο χωρίς κανείς να προβεί στην περισυλλογή τους.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ