Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Εκρηκτικός μηχανισμός έξω από το σπίτι του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρου Ντογιάκου.

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Εκρηκτικός μηχανισμός έξω από το σπίτι του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρου Ντογιάκου.

Εκρηκτικό μηχανισμό έξω από το σπίτι του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρου Ντογιάκου στο Βύρωνα τοποθέτησαν  άγνωστοι τα ξημερώματα της Τρίτης.

Η ενημέρωση για τον εκρηκτικό μηχανισμό που βρέθηκε τοποθετημένος μέσα σε κατσαρόλα , έγινε με τηλεφώνημα αγνώστου λίγο πριν τις 4 τα ξημερώματα στην Εφημερίδα των Συντακτών και σε ιστοσελίδα. Όπως είπε, ο εκρηκτικός μηχανισμός είχε τοποθετηθεί  στην οδό Αδραμυτίου στο Βύρωνα, θα ενεργοποιηθεί σε 20 λεπτά και δεν είναι φάρσα. Βρισκόταν μέσα σε κατσαρόλα που ειχε τοποθετηθεί σε μπαγκαζιέρα μηχανής.

Στην περιοχή έφτασαν άμεσα άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών που μετά από έρευνες εντόπισαν τον μηχανισμό.

Ο μηχανισμός δεν εξερράγη πιθανότατα απο λάθος στη συνδεσμολογία του.

Οι υποθέσεις του 

Ο Ισίδωρος Ντογιακος έχει χειριστεί κατά τη διάρκεια της εισαγγελικής του πορείας κρίσιμες υποθέσεις με πιο πρόσφατη αυτή της Χρυσής Αυγής. Στην πρότασή του προς το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο είχε ζητήσει την παραπομπή σε δίκη 70 προσώπων, μεταξύ των οποίων και των 18 κατηγορούμενων βουλευτών. Στο παρελθόν είχε ερευνήσει τον τρόπο απόκτησης της περιβόητης βίλας του αείμνηστου Ανδρέα Παπανδρέου στην Εκάλη, την υπόθεση των παράνομων ελληνοποιήσεων, το αποκαλούμενο και ως σκάνδαλο των άγονων γραμμών με «πρωταγωνιστές» τον πρώην υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας Αριστοτέλη Παυλίδη και τον στενό του συνεργάτη Παναγιώτη Ζαχαρίου, τη δικογραφία που αφορούσε στα ομόλογα των Ταμείων, καθώς και αυτή που αφορούσε τη δράση του κυκλώματος που λυμαίνονταν τον χώρο των ακινήτων.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ