Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Εξάρθρωσαν κύκλωμα με 13 κιλά ηρωίνης

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Εξάρθρωσαν κύκλωμα με 13 κιλά ηρωίνης

Η ενδελεχής έρευνα των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. είχε ως αποτέλεσμα τη σύλληψη συνολικά τεσσάρων μελών συμμορίας που εμπορεύονταν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών στη Θεσσαλονίκη και την κατάσχεση συνολικά 13 κιλών ηρωίνης. Μια εξ αυτών ήταν μάλιστα ανήλικη!

Πρόκειται για τέσσερις Ρομά ηλικίας 55, 49, 18 και 17 ετών (3 άνδρες και 1 γυναίκα αντίστοιχα), που συνελήφθησαν με τη συνδρομή αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. και της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της συμμορίας και παράβασης του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, δύο εκ των συλληφθέντων (55χρονος και 18χρονος) αποτελούσαν ηγετικά στελέχη του εν λόγω κυκλώματος, έχοντας ως άμεση συνεργάτιδα την 17χρονη, ενώ ο 49χρονος είχε ως ρόλο την παραλαβή ηρωίνης και τη μεταφορά της από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη.

Στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι τέσσερις δράστες, ενώ σε αυτοκίνητο που χρησιμοποιούταν ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών βρέθηκαν 27 δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους 13 κιλών. Κατασχέθηκαν ακόμα δυο αυτοκίνητα, πέντε κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 1.130 ευρώ.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ