Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Επίθεση σε πολιτική εκδήλωση! Ήταν παρόντες Σαμαράς, Μηταράκης, Κεφαλογιάννη και άλλοι!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Επίθεση σε πολιτική εκδήλωση! Ήταν παρόντες Σαμαράς, Μηταράκης, Κεφαλογιάννη και άλλοι!

Επίθεση από αγνώστους σημειώθηκε κατά την διάρκεια μιας προεκλογικής εκδήλωσης, σε σημείο επί της λεωφόρου Συγγρού, στο ύψος περίπου του Παντείου. Στην εκδήλωση, έδιναν το παρών μεταξύ άλλων ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο Βασίλης Κικίλιας, η Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Νότης Μηταράκης και άλλα πολιτικά πρόσωπα.

Την εκδήλωση είχε διοργανώσει ο κ. Νικόλαος Μακρόπουλος, ο οποίος κατεβαίνει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Κώστα Μπακογιάννη, για τον δήμο της Αθήνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ομάδα περίπου 30 ατόμων βγήκε από το Πάντειο και προσέγγισε το σημείο ρίχνοντας κρότου – λάμψης, πέτρες και άλλα αντικείμενα και προκαλώντας υλικές φθορές σε αρκετά αυτοκίνητα που βρίσκονταν στο σημείο, μεταξύ των οποίων και του Νότη Μηταράκη, όπως αναφέρει και ο ίδιος σε ανάρτησή του στο Twitter.

Οι πληροφορίες λένε πως η επίθεση έγινε εναντίον αστυνομικών που βρίσκονταν στο σημείο. Μάλιστα, σε παρακείμενο ξενοδοχείο πραγματοποιούσε ομιλία και η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κατερίνα Παπακώστα.

Δεν έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής αν υπήρξε κάποιος τραυματισμός, αλλά και αν σημειώθηκαν προσαγωγές ή συλλήψεις από τις Αρχές.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ