Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

“Επίθεση” στον Νίκο Μαυραγάνη και τη σύζυγό του στην Αμάρυνθο

NEWSROOM icon
NEWSROOM
“Επίθεση” στον Νίκο Μαυραγάνη και τη σύζυγό του στην Αμάρυνθο

Ένα σοβαρό επεισόδιο με φραστικούς αλλά και  σωματικούς προπηλακισμούς, καταγγέλλει ο πρώην υπουργός Μεταφορών και δικηγόρος Νίκος Μαυραγάνης , σε εκλογικό κέντρο της Αμαρύνθου.  

Ο πρώην υπουργός φέρεται να δέχτηκε επίθεση από οπαδούς υποψήφιου δημάρχου , καθώς στηρίζει – λόγω οικογενειακών σχέσεων- τον αντίπαλο του. Μάλιστα η σύζυγος του και αδελφή του υποψηφίου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο καθώς φέρεται να  προπηλακίστηκε και να έπεσε στο έδαφος.

Προπηλακισμούς φέρεται να δέχτηκε και ο δικαστικός αντιπρόσωπος . Όλα ξεκίνησαν όταν έγινε παρατήρηση στους εκλογικούς αντιπροσώπους να μην βρίσκονται εντός του κέντρου, παρά μόνον όσοι έχουν εξουσιοδότηση. Τότε υπήρξε αντίδραση που οδήγησε σε φραστικό και – πιθανόν – σωματικό προπηλακισμό του δικαστικού αντιπροσώπου. Εκείνη τη στιγμή έφτασε στο εκλογικό κέντρο ο πρώην υπουργός με τη σύζυγό του και υπήρξε η συνέχεια του επεισοδίου. 

Τι αναφέρει η άλλη πλευρά

Σύμφωνα με το eviakosmos.gr, η εκδοχή που δίνει η άλλη πλευρά είναι πως υπήρξε διαφωνία που αφορούσε την εκλογική διαδικασία και τότε ο εμφανίστηκε ο κ.Μαυράγανης που -κατά την εκδοχή αυτή – ξεκίνησε τον καυγά με αποτέλεσμα οι δύο άντρες να πιαστούν στα χέρια. Τότε – κατά την ίδια εκδοχή παραπάτησε και έπεσε στο έδαφος η σύζυγος του πρώην υπουργού.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ