Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Ερωτικό ραντεβού μετατράπηκε σε… εφιάλτη για 70χρονο

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ερωτικό ραντεβού μετατράπηκε σε… εφιάλτη για 70χρονο

Σε εφιάλτη μετατράπηκε το ερωτικό ραντεβού ενός 70χρονου Βολιώτη με μια κατά πολλά χρόνια νεότερή του γυναίκα καθώς, ενώ εκείνος απολάμβανε την συντροφιά της, ο σύντροφός της τον… ξάφριζε!

Όπως έγινε γνωστό από την Ασφάλεια Βόλου, άνδρες της οποίας κατάφεραν να εξιχνιάσουν την υπόθεση, η 32χρονη εκμεταλλεύτηκε την γνωριμία της με τον ηλικιωμένο, άρχισε να τον φλερτάρει και πήγε σπίτι του για να “γνωριστούν” λίγο καλύτερα.

Εκεί, σύμφωνα με τις διωκτικές αρχές, η γυναίκα έπεισε τον 70χρονο να βγουν έξω από το σπίτι για να πάνε μια βόλτα, αλλά χωρίς να την καταλάβει άφησε ανοιχτό το παράθυρο του μπάνιου. Όμως, λίγα λεπτά μετά την αναχώρησή τους, τρύπωσε στο διαμέρισμα από το ανοιχτό παράθυρο ο 36χρονος σύντροφος της γυναίκας, ο οποίος έψαξε όλους τους χώρους και άρπαξε έναν φορητό υπολογιστή. Όταν ο 70χρονος επέστρεψε στο σπίτι του διαπίστωσε έντρομος ότι είχε πέσει θύμα κλοπής και ενημέρωσε την Αστυνομία.

Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν έρευνες και μέσα σε λίγες ώρες κατάφεραν να συλλάβουν τους δράστες στην κατοχή των οποίων βρέθηκε το laptop και αποδόθηκε στον 70χρονο, που υπέστη σοκ όταν ενημερώθηκε ότι πίσω από την κλοπή κρυβόταν η 32χρονη που του “πουλούσε” έρωτα. Η Ασφάλεια σχημάτισε δικογραφία για κλοπή κατά των συλληφθέντων, που την είχαν απασχολήσει και στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ