Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Η βόλτα κατέληξε σε εφιάλτη! Πυροβόλησαν 34χρονο μετά από διαπληκτισμό

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Η βόλτα κατέληξε σε εφιάλτη! Πυροβόλησαν 34χρονο μετά από διαπληκτισμό

Σε θρίλερ έμελλε να καταλήξει η βόλτα ενός ζευγαριού σε ερημική περιοχή στα Άνω Λιόσια, την Τρίτη τα ξημερώματα, καθώς ο 34χρονος άνδρας που έχει πλούσιο παρελθόν στην παρανομία δέχθηκε εν ψυχρώ μια σφαίρα στο πόδι από έναν άγνωστο με τον οποίο διαπληκτίστηκε.

Παρά το σοκ που υπέστη βλέποντας τον δράστη να πυροβολεί τον 34χρονο, η νεαρή φίλη του κατάφερε να οδηγήσει το αυτοκίνητο και να τον μεταφέρει αιμόφυρτο στο Γενικό Κρατικό νοσοκομείο της Νίκαιας, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Όπως είπε η γυναίκα  πριν αποχωρήσει από το νοσοκομείο, ενώ κάθονταν στο αυτοκίνητο πλησίασε το αυτοκίνητο από την πλευρά του οδηγού ένας άγνωστός της άνδρας που άρχισε να μιλά με τον 34χρονο. Όμως, οι τόνοι ανέβηκαν και άρχισαν να διαπληκτίζονται.

Ξαφνικά, ο άγνωστος έβγαλε από το μπουφάν του ένα πιστόλι, πυροβόλησε στο πόδι τον 34χρονο και έσπευσε αμέσως να εξαφανιστεί. Η κοπέλα έφυγε στη συνέχεια και χθες το απόγευμα έδωσε λεπτομερή κατάθεση στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής.

“Πλούσιο” παρελθόν…

Το ενδεχόμενο που εξετάζεται, είναι οι δυο άνδρες να είχαν δώσει ραντεβού στο ερημικό σημείο άγνωστο γιατί, όπως άγνωστο είναι και γιατί διαπληκτίστηκαν. Το ενδεχόμενο αυτό ενισχύεται από το παρελθόν του 34χρονου θύματος, που έχει συλληφθεί επανειλημμένα για ληστείες, κλοπές, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, απάτες και πλαστογραφία.

Οι αστυνομικοί περιμένουν τώρα να συνέλθει ο 34χρονος μετά την χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε για να αφαιρεθεί το βλήμα που δέχθηκε, ώστε να πάρουν κατάθεση και από αυτόν ελπίζοντας ότι θα ξεκαθαρίσει τι έχει συμβεί και θα αποκαλύψει την ταυτότητα του δράστη.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ