Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Η συγκινητική στιγμή που δύτης βρήκε την 6χρονη Σιέρα στην Κύπρο

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Η συγκινητική στιγμή που δύτης βρήκε την 6χρονη Σιέρα στην Κύπρο

Οι έρευνες για τον serial killer στην Κύπρο σχεδόν έναν μήνα μετά φτάνουν στο τέλος τους. Ποια είναι τα βήματα που θα ακολουθηθούν;

Μια ιστορία που συγκλόνισε την κοινή γνώμη. Οι έρευνες για τον serial killer στην Κύπρο ξεκίνησαν στις 14 Απριλίου με τον εντοπισμό της Μαίρη Ρόουζ και «κλείνουν» με τον εντοπισμό της σορού της κόρης της.

7 δολοφονημένες γυναίκες, τυλιγμένες με σεντόνι, μέσα σε βαλίτσες, σε μια λίμνη. Θα περιμέναμε να είναι ένα κακό, σκληρό θρίλερ αλλά δυστυχώς αυτά συνέβησαν. Και τα ερωτήματα είναι ακόμη πολλά, ενώ πάντα υπάρχει και ο φόβος ότι μπορεί και να είχε δολοφονήσει και άλλες γυναίκες, μπορεί να υπάρχουν στοιχεία που δεν έχουν γίνει γνωστά.

Ο συγκινητικός διάλογος των χρηστών

Στη δημοσιότητα ο διάλογος που είχαν δύο δύτες όταν εντόπισαν χθες Τετάρτη τη μικρή Siera στη Λίμνη του Μεμί. Πώς αντέδρασε ο δύτης που ανέσυρε τις βαλίτσες στην Κόκκινη Λίμνη αλλά και τη σορό της 6χρονης;

Αυτούσιος ο διάλογος, όπως τον δημοσιεύει η Brasal:

DIVER: EDWARD…

SUPERVISOR: ΕΛΑ, ΠΑΜΠΟ…

DIVER: ΑΝΑΨΕ ΕΝΑ ΚΕΡΙ.

SUPERVISOR: ΘΑ ΑΝΑΨΩ ΠΑΜΠΟ ΜΟΥ.ΓΙΑΤΙ;

DIVER: ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ. ΒΑΣΤΩ ΤΟ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΜΟΥ,

EDWARD, ΒΑΣΤΩ ΤΟ ΛΑΛΩ ΣΟΥ (ΣΥΓΚΙΝΗΜΕΝΟΣ)

SUPERVISOR: ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ…

Νέα ανανέωση προσωποκράτησης

Μπορεί οι έρευνες να έφτασαν στο τέλος τους, αλλά η υπόθεση ακόμη δεν καταχωρίζεται, όπως δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης. Όπως ανέφερε από την σκηνή του εντοπισμού της σορού της 6χρονης, την Παρασκευή 14/06 λήγει το έβδομο διάταγμα κράτησης του «Ορέστη», αλλά η αστυνομία προτίθεται να ζητήσει την ανανέωσή του για άλλες οκτώ ημέρες.

Είναι γνωστό και το έχουμε δηλώσει ότι είναι από τις σοβαρότερες υποθέσεις, λαμβάνοντας υπόψη μεταξύ άλλων – και το τονίζω -τον μεγάλο αριθμό καταθέσεων που είναι πέραν των 700, ίσως να είναι και πολύ περισσότερες, του μεγάλου αριθμού τεκμηρίων και εξετάσεων και ερευνών που γίνονται για τις υποθέσεις.

Ο κ. Αγγελίδης δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες καθώς όπως είπε η ανάκριση ενός προσώπου, υπόπτου που τελεί υπό κράτηση είναι θέμα το οποίο αφορά σίγουρα τους ανακριτές.

Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας σημείωσε ότι είναι γνωστό το ιστορικό με την παρουσίαση του υπόπτου προηγουμένως στο Δικαστήριο όσον αφορά τις έρευνες που έγιναν ή που αναμένεται να γίνουν και «θα επικεντρωθούμε σε αυτή την εξέλιξη που σίγουρα είναι σημαντική, πέραν του γεγονότος ότι τεκμηριώνονται περαιτέρω αυτά τα οποία είχαν λεχθεί με την ανεύρεση της σορού και σίγουρα με τις εξετάσεις που θα ακολουθήσουν».

Πηγή: ipop.gr

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ