Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Η φίλη του «Χάνιμπαλ» της Άρτας έγινε τσαντάκιας!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Η φίλη του «Χάνιμπαλ» της Άρτας έγινε τσαντάκιας!

Ιστορικό με τις Αρχές φαίνεται πως έχει η 30χρονη που συνελήφθη μαζί με τον 29χρονο συνεργό της το πρωί της Παρασκευής στην περιοχή του Λακκώματος για 15 αρπαγές τσαντών και πέντε κλοπές δικύκλων.

Μάλιστα, η διαπίστωση αυτή ήταν μια μεγάλη επιτυχία του αστυνομικού τμήματος Καλαμαριάς που εξιχνίασε την υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες της «δημοκρατίας», η 30χρονη εμπλέκεται σε ένα από τα φρικιαστικότερα εγκλήματα των τελευταίων ετών. Πρόκειται για την υπόθεση του λεγόμενου «Χάνιμπαλ» της Άρτας, που πριν από πέντε χρόνια είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Ο πατέρας της 30χρονης, ναρκομανούς πέθανε από την στεναχώρια του

O 36χρονος δράστης και ενώ ήταν παρούσα η σημερινή 30χρονη και τότε 25χρονη, είχε σκοτώσει, τεμαχίσει με μπαλτά και… βράσει έναν 48χρονο, ενώ στη συνέχεια πέταξε τα κομμένα τμήματα σε βόθρο και στον Αραχθο ποταμό.

Τσάντες και μηχανάκια

Η 30χρονη έπεσε στα χέρια των αστυνομικών μαζί με τον 29χρονο συνεργό της έπειτα από μεγάλη αστυνομική έρευνα. Την περασμένη Παρασκευή αφαίρεσαν από την περιοχή των Νέων Μουδανιών δίκυκλη μοτοσικλέτα, την οποία στη συνέχεια χρησιμοποίησαν για να αρπάζουν τσάντες. Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι συλληφθέντες είχαν πραγματοποιήσει ακόμα 14 αρπαγές τσαντών και είχαν κλέψει πέντε μηχανάκια στη Θεσσαλονίκη.

Η 30χρονη, η οποία κατά τη σύλληψή της προέβαλε αντιστάσεις, παρουσιαζόταν μια φορά το μήνα σε αστυνομικό τμήμα της Άρτας για την υπόθεση του φονικού.

Τον έβρασε (!) και τον πέραξε στον Άραχθο

Σύμφωνα με πληροφορίες της «δημοκρατίας», σε ηλικία 25 ετών, το 2013, ήταν παρούσα όταν ο τότε 36χρονος φίλος της είχε πυροβολήσει στο μάτι 48χρονο πατέρα δύο παιδιών. Θύτης και θύμα ήταν χρήστες ηρωίνης και επί χρόνια φίλοι και είχαν διαπληκτιστεί.

Προκειμένου να εξαφανίσει τα ίχνη του, ο 36χρονος τεμάχισε το πτώμα με ένα σκεπάρνι, έβρασε τα κομμάτια σε μια κατσαρόλα, τα πολτοποίησε και στη συνέχεια πέταξε τα μαλακά τμήματα στον βόθρο του σπιτιού του, ενώ τα κόκαλα και το κεφάλι στον Αραχθο! Η 30χρονη, όταν ακούστηκε ο πρώτος πυροβολισμός το έβαλε έντρομη στα πόδια, ωστόσο συνελήφθη ως εμπλεκόμενη στην υπόθεση, αφού ήταν παρούσα την ώρα του φονικού. Ο πατέρας της 30χρονης, που προέρχεται από καλή οικογένεια της Άρτας αλλά έμπλεξε με τα ναρκωτικά, πέθανε από τη στεναχώρια του!

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ