Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Θάνατος φοιτήτριας στο Αιγάλεω: Βρήκαν φωτογραφίες της από σατανιστικές τελετές – “Ράγισε” ένα ολόκληρο χωριό στην κηδεία της

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Θάνατος φοιτήτριας στο Αιγάλεω: Βρήκαν φωτογραφίες της από σατανιστικές τελετές – “Ράγισε” ένα ολόκληρο χωριό στην κηδεία της

Συγγενείς, φίλοι και κάτοικοι του χωριού έδωσαν το παρών στην κηδεία της 23χρονης φοιτήτριας, Αρετής Ζαχαροπούλου, που βρέθηκε νεκρή μέσα στο φοιτητικό της σπίτι, στο Αιγάλεω. Η οικογένεια της έφτασε από νωρίς στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου Βαρβάσαινας στον Πύργο, για να πουν τον τελευταίο αντίο στην όμορφη Αρετή.

Ανάμεσα στο πλήθος, τραγικές φιγούρες στέκονταν οι γονείς της, Δημήτρης και Βασιλική και τα αδέλφια της Σπύρος και Νώντας που δεν αδυνατούν να πιστέψουν πως η Αρετή δεν είναι πια στη ζωή. Υπενθυμίζεται, ότι σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν οι γονείς της Αρετής Ζαχαροπούλου, ο περίεργος θάνατος της σχετίζεται με ένα επικίνδυνο κύκλωμα σατανιστών.

Μάλιστα, σε τηλεοπτική εκπομπή εξήγησαν ότι πιστεύουν πως ένα νεαρό άτομο ήταν ο συνδετικός κρίκος που την έφερε σε επαφή με αυτό το κύκλωμα και πως το παιδί τους οδηγήθηκε στο θάνατο μέσω κάποιας τελετής, ενώ μαζί με τον δικηγόρο τους Κώστα Τζαβάρα υπέβαλαν μήνυση για ανθρωποκτονία κατ’ αγνώστων.

Πρόκειται για δολοφονία και όχι αυτοκτονία

Νέες αποκαλύψεις έρχονται σταδιακά στο φως για τη ζωή της 22χρονης φοιτήτριας από τον Πύργο, που βρέθηκε νεκρή σε διαμέρισμα στο Αιγάλεω, έπειτα από εισπνοή αερίου. Οι γονείς της άτυχης κοπέλας δηλώνουν βέβαιοι πως πρόκειται για δολοφονία και όχι αυτοκτονία, παρά την ιατροδικαστική έκθεση που δεν εντοπίζει ίχνη εγκληματικής ενέργειας.

Σύμφωνα με όσα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, οι γονείς της κοπέλας, ανακάλυψαν σε ιστοσελίδες σατανιστικού περιεχομένου φωτογραφίες της κόρης τους, που ήταν ντυμένη με περίεργα ενδύματα και φαινόταν ότι συμμετείχε σε τελετές. Θορυβημένοι συγκέντρωσαν όλα τα στοιχεία και τα διαβίβασαν στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ παράλληλα κατέθεσαν μήνυση.

Μάλιστα, η οικογένεια αμφισβητεί την εκδοχή της αυτοκτονίας και επικαλείται τη μαρτυρία ενός ενοίκου της πολυκατοικίας που κατέθεσε ότι τα ξημερώματα της προηγούμενης Πέμπτης άκουσε έντονες φωνές από το διαμέρισμα της κοπέλας. Υπό αμφισβήτηση θέτουν και το σημείωμα που φέρεται να άφησε η 22χρονη, καθώς – όπως υποστηρίζουν- γραφικός χαρακτήρας στο σημείωμα δεν είναι δικός της και ζητούν να εξεταστεί από γραφολόγο.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ