Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Θρίλερ με την δολοφονία Ταϊλανδής καλλονής. Οι έρευνες στρέφονται στον Έλληνα συζυγό της

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Θρίλερ με την δολοφονία Ταϊλανδής καλλονής. Οι έρευνες στρέφονται στον Έλληνα συζυγό της

Μεγάλες διαστάσεις έχει πάρει στα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης το θρίλερ με την δολοφονία μιας όμορφης ντόπιας μασέζ στον παράδεισο του Πουκέτ, για την οποία θεωρείται υπ’ αριθμόν ένα ύποπτος ο 42χρονος Έλληνας σύζυγός της, όπου εργαζόταν ως πορτιέρης σε νυχτερινό κέντρο και που έχει εξαφανιστεί εκτιμώντας ότι έχει επιστρέψει στην Αθήνα

Είχε λάβει μέρος σε καλλιστεία

Η τραγωδία αποκαλύφθηκε όταν η 43χρονη Νίραμον βρέθηκε νεκρή και δεμένη χειροπόδαρα μέσα στο διαμέρισμα όπου διέμενε τα τελευταία τρία χρόνια με τον 42χρονο Δ.Χ. Ο θάνατός της προκάλεσε σάλο στον διάσημο τουριστικό προορισμό, καθώς ήταν πολύ γνωστή στο Πουκέτ όπου είχε λάβει μέρος σε καλλιστεία, είχε κάνει πολλές φωτογραφίσεις σε τοπικά περιοδικά, ενώ είχε εμφανιστεί και σε διάφορες εκπομπές στην τηλεόραση τις Ταϊλάνδης.

Την 43χρονη καλλονή βρήκε νεκρή ο ιδιοκτήτης του ακινήτου, όταν πήγε να ζητήσει τα καθυστερούμενα ενοίκια στο διαμέρισμά της, όπου κατοικούσε από το 2016 με τον Έλληνα σύζυγό της με τον οποίο είχε παντρευτεί το ίδιο έτος. Όταν χτύπησε την πόρτα και δεν έλαβε καμιά απάντηση, άνοιξε με τα κλειδιά ασφαλείας που είχε και έμεινε στήλη άλατος από το θέαμα που αντίκρισε στην κρεβατοκάμαρα.

Ο 42χρονος σύζυγος έχει εξαφανιστεί

Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί που ανέλαβαν τις έρευνες και ο ιατροδικαστής που έκανε νεκροτομή στη σορό της Νίραμον, η άτυχη γυναίκα είχε υποστεί ασφυκτικό θάνατο, καθώς ήταν φιμωμένη με ένα μαύρο πανί και δεμένη χειροπόδαρα. Ο 42χρονος σύζυγός της αναζητήθηκε, αλλά είχε εξαφανιστεί. Από την έρευνα που έγινε στο αεροδρόμιο του Πουκέτ, προέκυψε πως ο Δ.Χ. έφυγε αεροπορικώς για Ντουμπάι την ημέρα που δολοφονήθηκε η 43χρονη, αλλά είναι άγνωστο ποιος ήταν ο τελικός προορισμός του. Οι αστυνομικοί έχουν βάσιμες ενδείξεις πως ο Έλληνας πήρε μαζί του το κινητό της συζύγου του, προφανώς για να το εξαφανίσει.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν τα μέσα ενημέρωσης της Ταϊλάνδης, που επικαλούνται πηγές της Αστυνομίας, ο 42χρονος Έλληνας διέφυγε στην Ελλάδα όπου στο παρελθόν είχε σχέσεις με ανθρώπους της νύχτας, καθώς εργαζόταν ως πορτιέρης σε γνωστό κέντρο διασκέδασης στο κέντρο της Αθήνας.

Σκηνές ζήλιας

Όπως λένε συγγενείς της δολοφονημένης καλλονής, ο σύζυγός της ήταν ιδιαίτερα ζηλότυπος απέναντί της και προκαλούσε αρκετά συχνά σκηνές, ενώ δεν είχε διστάσει ακόμη και να την ξυλοκοπήσει:

“Είχε απειλήσει ότι θα την σκότωνε αν τον εγκατέλειπε και μια από τις αδελφές της Νιραμόν είχε πάει τότε στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει τις απειλές αυτές», φέρονται να ανέφεραν μέλη της οικογένειας, προσθέτοντας ότι αυτό είχε συμβεί το 2016, αλλά ένα χρόνο αργότερα το ζευγάρι παντρεύτηκε.

Για τους λόγους αυτούς σύμφωνα με την εφημερίδα “Espresso“, οι αστυνομικές αρχές της Ταΐλάνδης έχουν ζητήσει από την Ιντερπόλ να εκδώσει διεθνές ένταλμα σύλληψης σε βάρος του Δ.Χ. και να το διαβιβάσει στην Ελληνική Αστυνομία, ώστε να συλληφθεί και να εκδοθεί για να δώσει εξηγήσεις σχετικά με την δολοφονία της συζύγου του. Μάλιστα, η τοπική Αστυνομία έχει αφήσει να διαρρεύσουν πληροφορίες που θέλουν τον ύποπτο Έλληνα να έχει βρει καταφύγιο στην Αθηναία πρώην σύζυγο του, με την οποία έχει αποκτήσει μια κόρη. Πάντως, σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες της “Espresso”, ως αργά χθες το βράδυ, δεν είχε φτάσει στις αρμόδιες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ. ένταλμα για την σύλληψή του.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ