Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Κινηματογραφική σύλληψη Ρομά στα Γιαννιτσά – Εμβόλισαν περιπολικό για να διαφύγουν!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Κινηματογραφική σύλληψη Ρομά στα Γιαννιτσά – Εμβόλισαν περιπολικό για να διαφύγουν!

Τις μπαταρίες από εγκατάσταση κεραίες κινητής τηλεφωνίας που βρίσκεται σε αγροτική περιοχή των Γιαννιτσών έβαλαν στο… μάτι ομάδα Ρομά η οποία και τις έκλεψε. Ωστόσο, η κινητοποίηση των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών ήταν άμεση και μετά από καταδίωξη που θύμιζε κινηματογραφική ταινία συνελήφθησαν δύο άνδρες Ρομά, ηλικίας 24 και 46 ετών καθώς και μία γυναίκα, επίσης Ρομά, ηλικίας 26 ετών.

Ειδικότερα, τα συγκεκριμένα τρία άτομα αφαίρεσαν από εγκατάσταση κεραίας κινητής τηλεφωνίας συνολικά 16 μπαταρίες, τις οποίες φόρτωσαν σε όχημα που επέβαιναν.

Κατά τη διαφυγή τους εντοπίστηκαν άμεσα από τους αστυνομικούς και προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψη εμβόλισαν το περιπολικό όχημα, όμως τελικά ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί οι οποίοι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της περιοχής για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Στο όχημα εντοπίστηκαν τα κλοπιμαία και αποδόθηκαν σε νόμιμο εκπρόσωπο της εταιρείας, καθώς και διαρρηκτικά εργαλεία, τα οποία κατασχέθηκαν. Επίσης κατασχέθηκε και το παραπάνω όχημα που χρησιμοποίησαν ως μέσο μεταφοράς των κλοπιμαίων.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις. Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιαννιτσών.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ