Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Κούριερ έβαζε την αντικαταβολή στην τσέπη!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Κούριερ έβαζε την αντικαταβολή στην τσέπη!

Αντί να αποδίδει τα χρήματα που πλήρωναν πολίτες με αντικαταβολή για αγορές εμπορευμάτων, προτιμούσε να τα βάζει στην… τσέπη του ένας 64χρονος κούριερ με έδρα την Καλαμάτα ο οποίος βαρύνεται με την κατηγορία της υπεξαίρεσης.

Ο 64χρονος φέρεται ότι σε τουλάχιστον πέντε περιπτώσεις υπεξαίρεσε τα χρηματικά ποσά που του πλήρωσαν οι καταγγέλλοντες, με αποτέλεσμα να έχει αποκομίσει περισσότερα από 11.500 ευρώ από τον περασμένο Αύγουστο ως τις 21 Ιανουαρίου.

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε μετά από καταγγελίες που έγιναν στην Ασφάλεια Καλαμάτας και σε βάρος του 64χρονου σχηματίστηκε δικογραφία η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, όμως δεν συνελήφθη καθώς είχε παρέλθει το αυτόφωρο.

Το ότι τσέπωνε τα χρήματα αποκαλύφθηκε όταν οι εταιρείες που είχαν στείλει τα εμπορεύματα άρχισαν να διεκδικούν το αντίτιμο από τους αγοραστές, οι οποίοι έμειναν έκπληκτοι καθώς είχαν ήδη πληρώσει! Η προανάκριση συνεχίζεται από την Ασφάλεια για να εξακριβωθεί αν έχει υπεξαιρέσει και άλλα ποσά από πληρωμές ανυποψίαστων πολιτών.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ