Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Κρήτη: Συνελήφθη γιατί χτυπούσε την κόρη του σε κοινή θέα

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Κρήτη: Συνελήφθη γιατί χτυπούσε την κόρη του σε κοινή θέα

Σε τακτική δικάσιμο παραπέμφθηκε 38χρονος πατέρας ο οποίος επιτέθηκε σε βάρος της έφηβης κόρης του στο κέντρο του Αγίου Νικολάου στην Κρήτη.

Ο άνδρας συνελήφθη από τις αρχές και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, καθώς σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ξυλοκόπησε στο κέντρο της πόλης τη 14χρονη κόρη του. Το επεισόδιο σημειώθηκε γύρω στις 10 το βράδυ του Σαββάτου, όταν ο 38χρονος εντόπισε την κόρη του την οποία αναζητούσε.

Όπως αναφέρει το anatolh.com, της επιτέθηκε με μανία βιαιοπραγώντας απέναντί της, σε σημείο μάλιστα να ρίξει κάτω το κορίτσι. Η 14χρονη κατάφερε να απομακρυνθεί και μάλιστα, βρήκε καταφύγιο σε διερχόμενο αυτοκίνητο όπου και παρέμεινε μέχρι να εμφανιστεί στο σημείο η αστυνομία, ενώ νεαροί μαθητές φέρονται να απομάκρυναν τον 38χρονο από την κόρη του.

Ο άνδρας, αλβανικής καταγωγής, συνελήφθη και σύμφωνα με τοπικά μέσα, δεν είχε μαζί του άδεια παραμονής και τα απαραίτητα έγραφα και οδηγήθηκε στο κρατητήριο. Τόσο ο πατέρας όσο και η μητέρα στη συνέχεια εμφανίζονται να υποστηρίζουν πως η κοπέλα «έφευγε από το σπίτι και γυρνούσε όποτε εκείνη ήθελε, χωρίς να δίνει λογαριασμό».

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ