Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Κύκλωμα μαστροπείας: Οι μέθοδοι που χρησιμοποιούσαν για να ωθήσουν φοιτήτριες στην πορνεία

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Κύκλωμα μαστροπείας: Οι μέθοδοι που χρησιμοποιούσαν για να ωθήσουν φοιτήτριες στην πορνεία

Καταθέσεις από φοιτήτριες που έπεσαν στα δίχτυα του κυκλώματος μαστροπείας, το οποίο εξάρθρωσαν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ, αποκαλύπτουν τις μεθόδους που χρησιμοποιούσαν τα μέλη της ομάδας προκειμένου να τις ωθήσουν στην πορνεία.

Την ώρα που ήδη δύο κατηγορούμενοι για εμπλοκή τους στο ροζ κύκλωμα έχουν ήδη οδηγηθεί στη φυλακή μετά τις απολογίες τους στον ανακριτή και εν αναμονή της απολογίας του φερόμενου ως «εγκεφάλου» που θα περάσει εντός της ημέρας το κατώφλι του δικαστικού λειτουργού, οι περιγραφές των νεαρών κοριτσιών για τον τρόπο δράσης της σπείρας σοκάρουν.

Το δέλεαρ του βίντεο

Με το… δέλεαρ της συμμετοχή της σε βίντεο κλιπ γνωστού τραγουδιστή της ραπ, μέλη του κυκλώματος προσέγγισαν μια ανήλικη μαθήτρια, 17 ετών, που είχε εγκατασταθεί πρόσφατα από την επαρχία στην Αθήνα με τη μητέρα της. Η αρχική γνωριμία με μέλος του κυκλώματος είχε γίνει σε μπαρ και ο άνδρας φέρεται να της έταξε πως θα την έκανε σύντομα διάσημη.

«Μια μέρα συναντηθήκαμε και βγήκαμε βόλτα. Μου είπε μια φορά να παίξω σε βίντεο κλιπ γνωστού ράπερ, που ήταν φίλος του και συμφώνησα. Όταν πήγαμε για το βίντεο κλιπ ήταν άλλες δυο κοπέλες μαζί. Αφού ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα μας είπε να πάμε σε ένα σπίτι στα νότια προάστια για να πληρωθεί. Κάποιες φορές μετά πήγαμε σε εκείνο το σπίτι», περιγράφει η 17χρονη που παραδέχεται πως είχε πει ψέματα, δηλώνοντας στον άνδρα ότι είχε κλείσει τα 18. Σύντομα όπως εξηγεί η ανήλικη δέχθηκε πρόταση να εργαστεί ως εκδιδόμενη.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ