Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Έκανε τη μάνα του «πρωτοπαλίκαρο» σε σπείρα διακίνησης ηρωίνης!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Έκανε τη μάνα του «πρωτοπαλίκαρο» σε σπείρα διακίνησης ηρωίνης!

Την ίδια του τη μητέρα είχε για… «πρωτοπαλίκαρο» ο αρχηγός μιας σπείρας που πλημμύριζε με ηρωίνη τις πιάτσες της Μαγνησίας, αλλά συνελήφθησαν λίγο προτού ρίξουν στην αγορά 1.050 δόσεις!

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών του Βόλου είχαν πληροφορίες ότι ο 48χρονος Βολιώτης είχε εξελιχθεί σε βασικό προμηθευτή των τοξικομανών και ότι έκανε «χρυσές δουλειές», σε τέτοιο βαθμό που είχε επιστρατεύσει και την 70χρονη μητέρα του για να βοηθά στον συντονισμό της… επιχείρησης.

Ο 48χρονος είχε καταφέρει να προμηθεύεται μεγάλες ποσότητες και τις έριχνε στην αγορά με την συνδρομή της μητέρας του, που είχε αναλάβει και τον ρόλο του ταμία. Ώσπου να πέσουν στις πιάτσες τα ναρκωτικά, τα έκρυβε ο 47χρονος «αποθηκάριος» της σπείρας, που επίσης συνελήφθη και μάλιστα είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι της 70χρονης και του σεσημασμένου γιου της, οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατέσχεσαν μικροποσότητα ηρωίνης, κάνναβης,  ναρκωτικά χάπια, δυο ηλεκτρονικές ζυγαριές, ένα πτυσσόμενο μεταλλικό κλομπ και το ποσό των 2.590 ευρώ.

Στη συνέχεια, ανέλαβε δράση ο σκύλος ανιχνευτής της Δίωξης, που ξετρύπωσε στα σπίτια του «αποθηκάριου» και της 70χρονης 105 γραμμάρια ηρωίνης, δηλαδή 1.050 δόσεις, από την πώληση των οποίων μητέρα και γιος θα εισέπρατταν περίπου 5.000 ευρώ. Οι τρεις τους οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα με κατηγορίες για σύστασης συμμορίας, διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ