Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Μέχρι και 5000€ (!) η ταρίφα στη «ροζ» ατζέντα της… εταιρείας σωματεμπόρων

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Μέχρι και 5000€ (!) η ταρίφα στη «ροζ» ατζέντα της… εταιρείας σωματεμπόρων

Υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε VIP πελάτες με παχυλά πορτοφόλια που αναζητούσαν καλλίγραμμα κορίτσια για «ιδιαίτερες» βραδιές, αλλά και ποσότητες κοκαϊνης παρείχε το μεγάλο κύκλωμα σωματεμπορίας και ναρκωτικών που εξαρθρώθηκε από τις διωκτικές αρχές της Πάτρας.

Η ατζέντα που “καίει” επωνύμους

Η ροζ ατζέντα που βρέθηκε με στοιχεία πελατών  “καίει” επωνύμους τόσο από την Αχαϊκή πρωτεύουσα, όσο και από τα αθηναϊκά σαλόνια, ενώ οι ταρίφες που αναγράφονται σε αυτή πραγματικά ζαλίζουν. Η συντροφιά με μια από τις καλλονές του κυκλώματος άγγιζε τα 5.000 ευρώ, ενώ η απλή ταρίφα έφθανε στα 150 ευρώ.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, οι αστυνομικοί της Πάτρας πραγματοποίησαν μεγάλη επιχείρηση στην Αττική και κατάφεραν καίριο πλήγμα στο κύκλωμα, μέλη του οποίου, Έλληνες και αλλοδαποί,  είχαν εγκαταστήσει στην Αττική δέκα επιχειρήσεις εξοπλισμένες με τηλεφωνικά κέντρα, μέσω των οποίων κλείνονταν τα «ροζ» ραντεβού.

Γυναίκες με οικονομικά προβλήματα

Οι δράστες έφερναν στην Ελλάδα νεαρές γυναίκες με οικονομικά προβλήματα από τα Βαλκάνια και την Ανατολική Ευρώπη και τις προωθούσαν στην πορνεία μέσω γραφείων ραντεβού και ινστιτούτων μασάζ. Σε κάποιες περιπτώσεις, μάλιστα, τις χρησιμοποιούσαν ως «βαποράκια» για να παραδίδουν σε επιλεγμένους πελάτες μικροποσότητες ναρκωτικών (σσ γραμμή κοκαϊνης).

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Πατρών διαπίστωσαν ότι “εγκέφαλος” του κυκλώματος ήταν ένας 37χρονος αλλοδαπός που ανέθετε ρόλους στους συνεργούς του και κανόνιζε την διανομή των γυναικών, ανάλογα με τις απαιτήσεις των πελατών.

Τηλέφωνα που δεν εντοπίζονταν

Μαζί του συνελήφθησαν άλλοι τέσσερις αλλοδαποί, δυο άνδρες ηλικίας 37 και 42 και τρεις γυναίκες 31, 33 και 38 χρόνων, αλλά και πέντε Έλληνες ηλικίας 44, 47, 48, 61 και 61 χρόνων. Όλοι είχαν ρόλο μεταφορέα, αλλά ταυτόχρονα και «προστάτη» των γυναικών  από Ελλάδα,  Αλβανία, Ρουμανία, Ουκρανία και Μολδαβία και χρησιμοποιούσαν τηλεφωνικές συνδέσεις που ανήκαν σε άλλα πρόσωπα για να μην εντοπίζονται.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στα σπίτια των συλληφθέντων πλήθος ψηφιακών συσκευών αποθήκευσης δεδομένων και φορητών USB, ατζέντα  με σημειώσεις και συσκευές κινητής τηλεφωνίας, ενώ κατασχέθηκαν οκτώ αυτοκίνητα, μια μοτοσικλέτα και 25.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ