Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Μαφιόζικη και εν ψυχρώ η δολοφονία στο Πανόραμα

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Μαφιόζικη και εν ψυχρώ η δολοφονία στο Πανόραμα

Σκηνές από ταινία θρίλερ έζησαν το βράδυ της Κυριακής οι κάτοικοι της οδού Ιασωνίδου στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης.

Την ώρα που 42χρονος άνδρας έβγαινε από το όχημά του, άγνωστος τον εκτέλεσε εν ψυχρώ πυροβολώντας τον στο κεφάλι με πιστόλι. Οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως αιτία για την μαφιόζικη αυτή εκτέλεση ήταν το ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Το θύμα ήταν 42χρονος ομογενής από την Γεωργία ο οποίος κατοικούσε στο Πανόραμα. Γύρω στις 9:30 το βράδυ της Κυριακής έφτασε στην οικεία του με το αυτοκίνητό του. Οι δράστες ή ο δράστης του είχαν στήσει καρτέρι. Τον περίμεναν να βγει από το αμάξι και μόλις αυτός εξήλθε του αυτοκινήτου τον πυροβόλησαν με πυροβόλο όπλο, με μια σφαίρα να τον τραυματίζει θανάσιμα στο κεφάλι.

Το πτώμα του άνδρα εντόπισαν οι γείτονές του, ενώ δίπλα από το άψυχο σώμα του βρέθηκαν τα κλειδιά του αυτοκινήτου του. Περίοικοι ειδοποίησαν την Αστυνομία και στην περιοχή έσπευσαν αστυνομικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών και των εγκληματολογικών εργαστηριών που απέκλεισαν την περιοχή, συγκεντρώνοντας στοιχεία για την υπόθεση.

Στο μικροσκόπιο αστυνομικών του τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης έχουν μπει οι δραστηριότητες του 42χρονου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το θύμα φέρεται να είχε καταδικαστεί για απάτη και υπεξαίρεση χρηματικού ποσού, ενώ του είχαν επιβληθεί μικρές ποινές.

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών ενώ κάτοικοι της περιοχής χθες κατέθεταν όλη μέρα δίνοντας πληροφορίες για τις δραστηριότητες αλλά και τις συνήθειες του θύματος. Οι έρευνες συνεχίστηκαν μέχρι χθες αργά το βράδυ. Περίοικοι σχολίαζαν στους αστυνομικούς πως από θαύμα «δεν θρηνήσαμε και άλλα θύματα καθώς η περιοχή είναι κατοικημένη και από το σημείο περνούν συνεχώς περαστικοί» όπως έλεγαν χαρακτηριστικά.

Στο μεταξύ, λίγες ώρες αργότερα, στις 3.30 τα ξημερώματα, βρέθηκε σε αγροτική περιοχή του Πλαγιαρίου Θεσσαλονίκης ένα καμένο αυτοκίνητο και εξετάζεται εάν συνδέεται με το μαφιόζικο έγκλημα.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ