Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Μεγάλες ποσότητες κάνναβης διακινούσαν τρεις… παππούδες

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Μεγάλες ποσότητες κάνναβης διακινούσαν τρεις… παππούδες eurokinissi

Άναυδοι έμειναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, όταν διαπίστωσαν πως πίσω από την σπείρα που διακινούσε μεγάλες ποσότητες κάνναβης σε Αττική και Κορινθία, βρίσκονταν τρεις παππούδες  60, 69 και 77ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα τρία μέλη της σπείρας, τα οποία και συνελήφθησαν, ήταν ένα από τα παρακλάδια της εγκληματικής ομάδας που εξαρθρώθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο, όταν οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε δέκα άτομα ηλικίας 39 ως 61 χρόνων, τα οποία όχι μόνο καλλιεργούσαν χασισοφυτείες αλλά πωλούσαν κιόλας την παραγωγή τους αποκομίζοντας σημαντικά κέρδη, άνω των 150.000 ευρώ.

Οι έρευνες όμως συνεχίστηκαν με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να εντοπίσουν και τους τρεις Έλληνες ηλικιωμένους , οι οποίοι χρησιμοποιούσαν τηλεφωνικές συνδέσεις στα στοιχεία αλλοδαπών, ενώ κατά τις συνομιλίες τους είχαν το δικό τους κωδικοποιημένο γλωσσάρι.

Σε έρευνες που έγιναν σε σπίτια, αποθήκες, υπαίθριους χώρους και οχήματα, βρέθηκαν συνολικά ένα κιλό και 548,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ένα χασισόδεντρο ύψους 2,20 μέτρων, δύο τσιγαριλίκια, τέσσερις ζυγαριές ακριβείας και αντικείμενα για τη συσκευασία ναρκωτικών.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ