Τρίτη 19 Μαρτίου 2024

Με «βιτρίνα» τα μωρό της διακινούσε ναρκωτικά η 25χρονη… στοργική μητέρα!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Με «βιτρίνα» τα μωρό της διακινούσε ναρκωτικά η 25χρονη… στοργική μητέρα!

Αδίστακτη μητέρα χρησιμοποιούσε τα μωρά της ως «βιτρίνα», για να μην τη σταματήσουν αστυνομικοί σε μπλόκο και ανακαλύψουν τα ναρκωτικά που μετέφερε με το όχημά της!

Η 25χρονη Αλβανίδα είχε βάλει προχθές το μεσημέρι στα πίσω καθίσματα τα δύο παιδιά της, ηλικίας δυόμισι ετών το ένα και λίγων μηνών το άλλο, ώστε αν τύχαινε να πέσει σε μπλόκο να «περάσει» η ίδια ως… στοργική μητέρα και οι αστυνομικοί να μην κάνουν έλεγχο στο Ι.Χ.!

Όμως, δεν είχε την τύχη με το μέρος της αφού οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας που είχαν πληροφορίες σχετικά με τη δράση της, της έκαναν σήμα να σταματήσει στην άκρη του δρόμου την στιγμή που περνούσε από το Σμέρτο Θεσπρωτίας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα “Espresso” oι αστυνομικοί εξεπλάγησαν όταν είδαν τα παιδάκια στα πίσω καθίσματα, ωστόσο συνέχισαν αυτό που έπρεπε να κάνουν, καθώς έχουν δει πολλές φορές διάφορες μεθόδους που ακολουθούν οι διακινητές για να αποφύγουν τα αστυνομικά μπλόκα.

Ακατέργαστη κάνναβη βάρους 35 κιλών

Έτσι, έκαναν έλεγχο στο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να εντοπίσουν στον χώρο των αποσκευών 33 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 35 κιλών και 130 γραμμαρίων. Μαζί με τα ναρκωτικά κατάσχεσαν το όχημα που ανήκει σε εταιρεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων αλλά χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά των ναρκωτικών και ένα κινητό τηλέφωνο. Η 25χρονη συνελήφθη και σε βάρος της σχηματίσθηκε δικογραφία για μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, με σκοπό τη διακίνηση. Η συγκεκριμένη περίπτωση προκαλεί ανατριχίλα καθώς έχει να κάνει με παιδιά, αν και δεν είναι η πρώτη φορά που τα κυκλώματα χρησιμοποιούν ακραίους τρόπους για να μεταφέρουν ναρκωτικά στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr