Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Μπήκαν σε σπίτι μασκαρεμένοι να το κλέψουν αλλά τους… τρόμαξαν τα ουρλιαχτά των ιδιοκτητών!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Μπήκαν σε σπίτι μασκαρεμένοι να το κλέψουν αλλά τους… τρόμαξαν τα ουρλιαχτά των ιδιοκτητών!

Κωμικοτραγικές σκηνές εκτυλίχθηκαν μέσα σε ένα σπίτι στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας, όταν οι επίδοξοι κλέφτες που ήταν ντυμένοι… μασκαράδες και περίμεναν να το βρουν άδειο αιφνιδιάστηκαν βλέποντας μπροστά τους, τους ιδιοκτήτες που ούρλιαζαν από την τρομάρα τους!

Το αποτέλεσμα ήταν οι απρόσκλητοι επισκέπτες να φύγουν τρέχοντας αλαφιασμένοι.

Φορώντας αποκριάτικες μάσκες για να μην δίνουν στόχο καθώς διανύουμε περίοδο Αποκριάς, και ενώ ακριβώς δίπλα υπάρχει ένα κοσμικό κέντρο όπου βρισκόταν σε εξέλιξη αποκριάτικο πάρτι, οι κλέφτες μπήκαν τα ξημερώματα Κυριακής στον πρώτο όροφο του σπιτιού στον οικισμό της Τερψιθέας στην Κυπαρισσία. Αμέσως, άρχισαν να ψάχνουν με την ησυχία τους προσπαθώντας να βρουν χρήματα, χρυσαφικά και ό,τι άλλο θα τους… γυάλιζε.

Ξαφνικά, όμως, βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο με τους ιδιοκτήτες οι οποίοι όταν πήραν είδηση ότι είχαν μπει κλέφτες στο σπίτι, έβαλαν τις φωνές και άρχισαν να καλούν σε βοήθεια. Οι μεταμφιεσμένοι εισβολείς τα έχασαν και άρχισαν να τρέχουν σαν τρελοί ψάχνοντας διέξοδο.

Όταν βγήκαν στον δρόμο, οι θαμώνες του κέντρου είχαν βγει να δουν τι συνέβαινε, ακούγοντας τις φωνές. Κανείς, όμως, δεν προσπάθησε να τους σταματήσει γιατί δεν γνώριζαν αν ήταν οπλισμένοι κι έτσι διέφυγαν τρέχοντας προς την πλευρά της εθνικής οδού Κυπαρισσίας – Φιλιατρών όπου πιθανότατα είχαν αφήσει κάποιο αυτοκίνητο. Για την απόπειρα κλοπής ενημερώθηκε η Αστυνομία που διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ