Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Μπήκε «μπροστά» στη σφαίρα για να σώσει την εγγονή της!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Μπήκε «μπροστά» στη σφαίρα για να σώσει την εγγονή της!

Τραγωδία στην Κρύα Βρύση της Πέλλας! Το βράδυ της Τρίτης, ένας 38χρονος άνδρας, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους πυροβόλησε με καραμπίνα 69χρονη, την οποία τραυμάτισε θανάσιμα, ενώ με το ίδιο όπλο τραυμάτισε την 22χρονη εγγονή της ηλικιωμένης και τον 74χρονο σύζυγό της.

Φωτογραφίες από το σπίτι όπου έγινε το φονικό! Διακρίνονται οι τρύπες από την καταμπίνα του δράστη στα πατζούρια και την εξωτερική πόρτα

Σύμφωνα με πληροφορίες ο φερόμενος ως δράστης διατηρούσε σχέση με την 22χρονη.

Μετά την κινητοποίηση των αρχών ο 38χρόνος βρέθηκε λίγη ώρα αργότερα κοντά στο σπίτι του φονικού τραυματισμένος, γεγονός που προκαλεί εντύπωση. Σύμφωνα με κάποια εκδοχή, είχε προσπαθήσει να αυτοκτονήσει.

Η 22χρονη και ο 74χρονος διακομίστηκαν στο νοσοκομείο και σύμφωνα με τους γιατρούς είναι εκτός κινδύνου, ενώ η κατάσταση του 38χρονου χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

Οι έρευνες της Αστυνομίας για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το επεισόδιο βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Στόχος η 22χρονη

Σύμφωνα με το logospellas.gr, ο 38χρονος πήγε στην οικία της οικογένειας οπλισμένος με κυνηγετική καραμπίνα σημάδεψε προς 22χρονη εγγονή του θύματος με την οποία φέρεται να είχε σχέση.

Πυροβολώντας, μπήκε η γιαγιά της μπροστά της με αποτέλεσμα να δεχθεί εκείνη τα σκάγια και να τραυματιστεί θανάσιμα, ενώ ο παππούς της κοπέλας τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι όπως και ίδια.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ