Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Μπήκε να ληστέψει ξενοδοχειακή μονάδα στην Κάλυμνο και έφυγε με λεία μόλις… 10 ευρώ

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Μπήκε να ληστέψει ξενοδοχειακή μονάδα στην Κάλυμνο και έφυγε με λεία μόλις… 10 ευρώ

Ληστής για γέλια και για κλάματα ήταν ο 33χρονος Έλληνας που ενώ έστησε ένα ολόκληρο σενάριο δράσης μέσα στο μυαλό του, για το πώς θα μπουκάρει μέσα στο ξενοδοχείο και με ποιον τρόπο θα απειλήσει τον ξενοδόχο, ωστόσο δεν υπολόγισε την ανύπαρκτη, όπως αποδείχτηκε, είσπραξη στο ταμείο της επιχείρησης.

Ήταν γύρω στις έντεκα το βράδυ του Σαββάτου, όταν ο  δράστης έχοντας καλυμμένο με κουκούλα το πρόσωπό του, πέρασε την είσοδο του ξενοδοχείου και κρατώντας στα χέρια ένα μαχαίρι μεγάλου μήκους, απείλησε τον ιδιοκτήτη στην περιοχή Ευαγγελίστρια, ζητώντας του επίμονα την είσπραξη της ημέρας.

Ο ιδιοκτήτης γνωρίζοντας την αλήθεια όχι μόνο δεν αντιστάθηκε, αλλά προσπαθούσε να του πει πως δεν υπήρχαν χρήματα στο ταμείο, πέρα από 10 ευρώ τα οποία και του τα έδωσε με ευχαρίστηση.

Χωρίς να χάσει χρόνο ο ξενοδόχος ενημέρωσε το Α.Τ. Καλυμνίων, όπου ανέφερε στους αστυνομικούς όλα όσα είχαν συμβεί νωρίτερα στο ξενοδοχείο του.

Στο σημείο έφτασε άμεσα κλιμάκιο της αστυνομίας και μετά από αναζήτηση 2 ωρών ο 33χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη, ενώ πάνω του βρέθηκε και το χαρτονόμισμα των 10 ευρώ που είχε αφαιρέσει.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ