Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Μπλόκο σε 80 κιλά χασίς σε Κόνιτσα και Θεσπρωτία

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Μπλόκο σε 80 κιλά χασίς σε Κόνιτσα και Θεσπρωτία

Κατασχέθηκαν περίπου 80 κιλά χασίς, σε δύο αστυνομικές επιχειρήσεις στα Ιωάννινα και την Θεσπρωτία, χθες το μεσημέρι, ενώ συνελήφθησαν 3 Αλβανοί, με την κατηγορία της μεταφορά και κατοχής ναρκωτικών ουσιών, με σκοπό τη διακίνηση.

Στην Δροσοπηγή Κόνιτσας, οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων με την συνδρομή συνοριακών ακινητοποίησαν αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο 25χρονοι Αλβανοί.

Σε έλεγχο που έγινε στο όχημα εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 3 σάκοι με 50 δέματα ινδικής κάνναβης συνολικού βάρους 68 κιλών και 800 γραμμαρίων. Οι δύο νεαροί Αλβανοί που συνελήφθησαν φέρεται να είναι μέλη εγκληματικής ομάδας, που ασχολείται με την εισαγωγή στη χώρα, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, μέσω της ελληνοαλβανικής μεθορίου και την εν συνεχεία διακίνηση σε περιοχές της Βόρειας Ελλάδας.

Την ίδια ώρα, στην Ηγουμενίτσα με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περισσότερα από 9 κιλά κάνναβης σε αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 25χρονος Αλβανός ο οποίος συνελήφθη.

Ειδικότερα, στον χώρο των αποσκευών και συγκεκριμένα εντός της ρεζέρβας του οχήματος εντοπίστηκαν 6 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 5 κιλών και 360 γραμμαρίων, ενώ σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη σε πλαϊνή ταπετσαρία των πίσω καθισμάτων 4 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 4 κιλών και 290 γραμμαρίων. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ