Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Μυστηριώδης διάρρηξη στο αυτοκίνητο του Πάνου Παναγιωτόπουλου

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Μυστηριώδης διάρρηξη στο αυτοκίνητο του Πάνου Παναγιωτόπουλου

Μια μυστηριώδης διάρρηξη στο αυτοκίνητο του πρώην υπουργού της Ν.Δ και δικηγόρου Πάνου Παναγιωτόπουλου, από το οποίο έκανε φτερά μια τσάντα με δικόγραφα, έχει μπει για τα καλά στο μικροσκόπιο των αστυνομικών αρχών.

Η κλοπή

Η κλοπή έγινε το βράδυ της Τετάρτης, όταν ο κ. Παναγιωτόπουλος -που εγκατέλειψε την δημοσιογραφία για να ασχοληθεί αποκλειστικά με την δικηγορία- βρισκόταν σε εκδήλωση του Οργανωτικού της Ν.Δ. σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, όπου θα παρευρισκόταν και ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μόλις έφτασε, στάθμευσε το αυτοκίνητο σε έναν παράδρομο κοντά στο ξενοδοχείο και το κλείδωσε, αλλά άφησε μέσα την τσάντα του με λίγα προσωπικά του αντικείμενα και δικογραφίες υποθέσεων που έχει αναλάβει το δικηγορικό του γραφείο. Όταν επέστρεψε, βρήκε το αυτοκίνητο παραβιασμένο και την τσάντα του άφαντη. Αμέσως ενημέρωσε την Αστυνομία και επί τόπου έφθασε ένα περιπολικό. Το ερώτημα είναι για ποιο λόγο οι δράστες πήραν τις δικογραφίες, αν ήταν κοινοί διαρρήκτες που έψαχναν για χρήματα.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής ερευνούν αν η κλοπή που έχει αναστατώσει τον πρώην υπουργό έχει σχέση με τις υποθέσεις που χειρίζεται. Μεταξύ αυτών, ο Πάνος Παναγιωτόπουλος έχει αναλάβει την υπεράσπιση του οδηγού ταξί που φέρετε να έπεσε θύμα βιασμού από τον ηθοποιό Γιώργο Καρκά, ο οποίος έχει προφυλακιστεί.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ