Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Νεάπολη: Εισβολή ένοπλων ληστών σε σπίτι στα Πεύκα

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Νεάπολη: Εισβολή ένοπλων ληστών σε σπίτι στα Πεύκα

Εισβολή ένοπλων ληστών σε σπίτι στα Πεύκα καταγγέλλει με ανακοίνωση του ο δήμος Νεάπολης Συκεών αφήνοντας για μια ακόμα φορά αιχμές για την ελλιπή αστυνόμευσης της περιοχής.

Ο δήμος κάνει λόγο για απτόητα εγκληματικά στοιχεία τα οποία εισέβαλαν ένοπλα, προχθες τα ξημερώματα, σε οικία επί της Λεωφόρου Παπανικολάου στα Πεύκα, ενώ οι ιδιοκτήτες κοιμόντουσαν, ενώ ακολούθησε πάλη με χτυπήματα στο κεφάλι κατά του ιδιοκτήτη που τον οδήγησαν μάλιστα στο νοσοκομείο.

Ζαλισμένος από την πάλη με τους δράστες και τα χτυπήματα, και με εμφανή την ταλαιπωρία και τον φόβο στο πρόσωπό του, το θύμα της χθεσινής ένοπλης ληστείας στη Δ.Ε. Πεύκων περιγράφει την εισβολή στο σπίτι του, στον πιο κεντρικό δρόμο της περιοχής, στην Λεωφόρο Παπανικολάου, που, όπως μάλιστα, σημειώνει, ήταν η δεύτερη τα τελευταία δύο χρόνια. «Ήταν 4.30 ώρα τα ξημερώματα και κοιμόμασταν όλοι, εγώ, η γυναίκα μου και ο γιός μας, όταν ακούσαμε έντονο θόρυβο στην μπαλκονόπορτα και είδα δύο άτομα να εισβάλουν στο σπίτι από την μπαλκονόπορτα, ο ένας κρατώντας όπλο και ο άλλος κρατώντας μαχαίρι» περιγράφει.

«Από θαύμα δεν έχουμε θρηνήσει ακόμα ανθρώπινα θύματα» υπογραμμίζει με αγανάκτηση ο δήμαρχος Νεάπολης-Συκεών Σίμος Δανιηλίδης, που ζητά άμεσα την παρέμβαση του εισαγγελέα και

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ