Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

«Ξεκαθάρισμα λογαριασμών» στη νύχτα! Γάζωσαν νονό στον Πειραιά

NEWSROOM icon
NEWSROOM
«Ξεκαθάρισμα λογαριασμών» στη νύχτα! Γάζωσαν νονό στον Πειραιά

Δεν έχει τέλος ο πόλεμος που έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα στους κόλπους της νύχτας. Χθες το βράδυ βάφτηκε με αίμα ο δρόμος στην Ακτή Κονδύλη 4, στον Πειραιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγα λεπτά μετά τις 9 άγνωστοι γάζωσαν με σφαίρες τον σύντροφο της 33χρονης Κ.Α., η οποία υπέγραφε στο Instagram ως Bella Mafia και δολοφονήθηκε τον περασμένο μήνα μέσα στο αυτοκίνητό της, στο πάρκινγκ του σπιτιού της στην Κηφισιά.

Όπως έγινε γνωστό, ένα λευκό βαν σταμάτησε δίπλα από τον 37χρονο άνδρα την ώρα που βρισκόταν έξω από τα γραφεία ναυτιλιακής εταιρίας και οι επιβαίνοντες σε αυτό άρχισαν να τον πυροβολούν με αποτέλεσμα να πέσει αιμόφυρτος στο έδαφος. Αμέσως μετά το βαν χάθηκε στα στενά του λιμανιού. Περαστικοί ενημέρωσαν τις διωκτικές Αρχές και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τον 37χρονο και τον μετέφερε στο Τζάνειο Νοσοκομείο, όπου και εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση. Σημειωτέον οτι τα λευκό βαν βρέθηκε καμένο… (προσφιλής τακτική των εγκληματιών ώστε να μην βρεθούν αποτυπώματα και γενετικό υλικό)

«Βαρύ» όνομα

Στην Ακτή Κονδύλη μέχρι και αργά χθες το βράδυ βρίσκονταν αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες προσπαθούσαν να συλλέξουν στοιχεία από το σημείο, όπου οι κακοποιοί έστησαν ενέδρα θανάτου στον 37χρονο, ένα από τα πλέον βαριά ονόματα της νύχτας. Ο άνθρωπος αυτός, με τον οποίο η άτυχη Κ.Α. διατηρούσε σχέση, θεωρείται ότι είχε τον απόλυτο έλεγχο στα νυχτερινά κέντρα των βορείων και των νοτίων προαστίων.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ