Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Οι αποκαλύψεις 18χρονης ξετύλιξαν το κουβάρι κυκλώματος πορνογραφίας ανηλίκων

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Οι αποκαλύψεις 18χρονης ξετύλιξαν το κουβάρι κυκλώματος πορνογραφίας ανηλίκων

Η καταγγελία μιας 18χρονης -σήμερα- κοπέλας ότι από τα 15 της χρόνια έκανε αποκαλυπτικές φωτογραφήσεις, οδήγησε τους αστυνομικούς του τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής στα ίχνη κυκλώματος που “ψάρευε” ανήλικα κορίτσια, τα φωτογράφιζε και προωθούσε το υλικό σε ιστοσελίδες με πορνογραφικό υλικό, αποκομίζοντας εκατοντάδες ευρώ!

Η έρευνα ξεκίνησε όταν το κορίτσι αποκάλυψε πως είχε φωτογραφηθεί, τόσο από έναν 40χρονο πασίγνωστο ζωγράφο, όσο και από έναν 67χρονο που εμφανίζονταν ως παλιός rocker. Ο δεύτερος χρησιμοποιούσε για «δόλωμα» την 40χρονη σύντροφό του που εμφανιζόταν ως μανεκέν για να παρασύρει στα δίχτυα του ανήλικα κορίτσια που ονειρεύονταν καριέρα στις πασαρέλες.

Τριγυρνούσαν σε χώρους όπου συχνάζουν έφηβοι

Ένα από αυτά, ήταν η 18χρονη που μεγάλωνε με ανάδοχες οικογένειες, η οποία βρέθηκε αρχικά στα χέρια του διάσημου ζωγράφου, ο οποίος την φωτογράφιζε συχνά με σέξι εσώρουχα ή και γυμνή, χωρίς όμως ποτέ να της κάνει κάποια ανήθικη πρόταση ή να δημοσιοποιήσει τις φωτογραφίες της.

Από μια εξωφρενική σύμπτωση, η τότε ανήλικη κοπέλα έτυχε να συναντηθεί με τον 67χρονο που δεν είχε καμία σχέση με τον ζωγράφο. Ο ηλικιωμένος, ο οποίος ντυνόταν νεανικά και φαίνεται πως ζούσε από τις πωλήσεις φωτογραφιών ανήλικων κοριτσιών, τριγύριζε μαζί με την 40χρονη ερωμένη του σε χώρους όπου συχνάζουν έφηβοι και “ψάρευαν” μαθήτριες ηλικίας 16 ως 17 ετών.

Το ζευγάρι, υποσχόταν στις ανήλικες ότι θα τις κάνουν διάσημες στο χώρο της μόδας, καθώς διαθέτουν τις απαραίτητες γνωριμίες για να τις προωθήσουν. Έπειτα, τις έπειθαν να τους ακολουθήσουν στο ειδικά διαμορφωμένο στούντιο που διατηρούσε στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, όπου τα φωτογράφιζαν.

Σύμφωνα με την  εφημερίδα “Espresso” οι αποκαλύψεις της 18χρονης οδήγησαν στις συλλήψεις, τόσο του ζωγράφου στο σπίτι του οποίου βρέθηκαν ποσότητα χασίς, σπαθιά και μαχαίρια, αλλά και το ποσό των 6.600 ευρώ, όσο και του rocker και της συντρόφου του. Στην κατοχή του ζευγαριού, οι αστυνομικοί του Ανηλίκων ανακάλυψαν πάνω από 1.000 φωτογραφίες ανήλικων κοριτσιών που διοχετεύθηκαν σε ιστοσελίδες με πορνογραφικό υλικό!

Δέκα από τα κορίτσια έχουν ήδη ταυτοποιηθεί και η έρευνα για τα υπόλοιπα συνεχίζεται. Στον υπολογιστή του 67χρονου, οι αστυνομικοί βρήκαν δεκάδες αποστολές άσεμνων φωτογραφιών προς διάφορα email στο εξωτερικό και ερευνάται πού τις διοχέτευε. Ο ίδιος, πάντως, όταν οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, δήλωσε ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ