Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Ο έρωτας του 43χρονου που άναψε… φωτιές!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Ο έρωτας του 43χρονου που άναψε… φωτιές!

Ένας έρωτας… φωτιά απασχολεί τα τελευταία 24ωρα την Ασφάλεια του Ηρακλείου Κρήτης, άνδρες της οποίας συνέλαβαν έναν 43χρονο, ο οποίος έβαλε φωτιά στο αυτοκίνητο της γυναίκας του.

Σύμφωνα με τις διωκτικές αρχές, η σύζυγος του αποφάσισε να βάλει τέλος στον γάμο τους, κάτι που ο δράστης δεν μπόρεσε να δεχτεί. Έτσι, θολωμένος από την απόρριψη της να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία, αποφάσισε να την εκδικηθεί καταστρέφοντας το αυτοκίνητό της, στο οποίο έβαλε φωτιά έξω από το σπίτι της στο Γάζι του Ηρακλείου.

Ο 43χρονος αφού πυρπόλησε το όχημα της στην συνέχεια τράπηκε σε φυγή. Όμως, η φωτιά επεκτάθηκε και σε ένα άλλο αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο δίπλα του και υπέστη μεγάλες ζημιές. Αν και διέφυγε αθέατος, το Ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής σε συνεργασία με την Ασφάλεια εξιχνίασαν την υπόθεση μέσα σε λίγες ώρες.

Ο 43χρονος ταυτοποιήθηκε, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου. Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη με βαριές κατηγορίες, ωστόσο, αφέθηκε ελεύθερος με απαγόρευση εξόδου από την χώρα και την υποχρέωση εμφάνισής του στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ