Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Πάτρα: Το DNA πρόδωσε τον ληστή δύο χρόνια μετά!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Πάτρα: Το DNA πρόδωσε τον ληστή δύο χρόνια μετά!

Δυο χρόνια μετά την εισβολή ληστή στο σπίτι 85χρονης, το DNA αποκάλυψε τον δράστη!Έπειτα από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, εξιχνιάστηκε ληστεία που είχε διαπραχθεί πριν από δυο χρόνια στην Πάτρα.

Δράστης της ληστείας είναι ένας 35χρονος ημεδαπός, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί, από την έρευνα των αστυνομικών, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για διάπραξη ληστείας. Η δικογραφία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πατρών.

Σημειώνεται, ότι ο δράστης είχε εισβάλλει τον Νοέμβριο του 2016 στο σπίτι 85χρονης προσποιούμενος τον συντηρητή της πολυκατοικίας. Στη συνέχεια της άσκησε σωματική βία, της αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ, βιβλιάρια καταθέσεων, μια κάρτα ανάληψης χρημάτων και την ταυτότητά της.

Για την διερεύνηση του περιστατικού, διενεργήθηκε ενδελεχής έρευνα από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, οι οποίοι αξιοποιώντας τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν και αξιοποιήθηκαν από την Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας, ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία του 35χρονου.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ