Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Πέθανε το βρέφος που γεννήθηκε μετά τη δολοφονία της μητέρας του στο Λονδίνο (ΒΙΝΤΕΟ)

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Πέθανε το βρέφος που γεννήθηκε μετά τη δολοφονία της μητέρας του στο Λονδίνο (ΒΙΝΤΕΟ)

Η 26χρονη Κέλι Μαίρη Φοβρέλ δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι τις πρώτες πρωινές ώρες του περασμένου Σαββάτου, στο Λονδίνο. Ήταν οκτώ μηνών έγκυος. Το πλήρωμα του ασθενοφόρου έφερε στον κόσμο το βρέφος, στον τόπο του εγκλήματος.

«Σήμερα το πρωί πληροφορηθήκαμε τη δυσάρεστη είδηση ότι ο γιος της Κέλι, ο Ρίλεϊ, πέθανε στο νοσοκομείο. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένειά τους», δήλωσε ο επικεφαλής επιθεωρητής της αστυνομίας Μικ Νόρμαν. Και πρόσθεσε: «Αυτή η τραγική εξέλιξη καθιστά ακόμη πιο σημαντικό όποιος διαθέτει πληροφορίες να εμφανιστεί επειγόντως».

Δύο άνδρες συνελήφθησαν ως ύποπτοι για τον φόνο της αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι.

Λονδίνο: Αναζητείται ύποπτος

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα πλάνα από την κάμερα ασφαλείας που δείχνουν έναν άλλον άνδρα, τον οποίον θέλουν να εντοπίσουν σε σχέση με τον φόνο.

Ο -αγνώστων στοιχείων- άνδρας έχει καταγραφεί να περπατάει προς το σπίτι της άτυχης γυναίκας στις 3:11 τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου και να φεύγει τρέχοντας μετά από δέκα λεπτά. Ο άνδρας φοράει ρούχα ανοιχτού χρώματος και μια μπλούζα με κουκούλα.

«Πρέπει να εντοπίσουμε τον άνδρα αυτόν έστω και για να τον αποκλείσουμε από τη λίστα των υπόπτων. Πρέπει να μας ενημερώσει όποιος ξέρει κάτι γι’ αυτόν», δήλωσε εκπρόσωπος του τμήματος ανθρωποκτονιών της μητροπολιτικής αστυνομίας του Λονδίνου.

Επίσημα στατιστικά στοιχεία δείχνουν ότι το 2018 σημειώθηκαν 285 θανάσιμοι τραυματισμοί με μαχαίρι στην Αγγλία και στην Ουαλία, το υψηλότερο επίπεδο από τότε που ξεκίνησαν να κρατούνται αρχεία πριν από περισσότερα από 70 χρόνια.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ