Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Παρίστανε τον αστυνομικό και έκλεψε αλλοδαπό εκφοβίζοντάς τον!

NEWSROOM icon
NEWSROOM
Παρίστανε τον αστυνομικό και έκλεψε αλλοδαπό εκφοβίζοντάς τον!

Παριστάνοντας τον αστυνομικό κατάφερε ένας 35χρονος Έλληνας στη Ρόδο να «ψαρώσει» έναν 24χρονο αλλοδαπό, ο οποίος από την τρομάρα του όχι μόνο εκτέλεσε τις εντολές του, αλλά και δεν αντέδρασε όταν του άρπαξε το κινητό και τα χρήματα που είχε στο πορτοφόλι του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο κατηγορούμενος προσέγγισε τον 24χρονο προσποιούμενος τον αστυνομικό της Ασφάλειας και, αφού υπέβαλε σε έλεγχο τον αλλοδαπό, άρπαξε τα υπάρχοντά του. Μετά το κατόρθωμά του, ο «μαϊμού» αστυνομικός έφυγε σαν κύριος προς άγνωστη κατεύθυνση με τον αλλοδαπό να έχει μείνει στην κυριολεξία άναυδος από αυτό που του είχε συμβεί.

Ανθρωποκυνηγητό από τους πραγματικούς αστυνομικούς

Όμως, χωρίς να χάσει χρόνο, ο 24χρονος κατήγγειλε το περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής όπου βρισκόταν, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ανθρωποκυνηγητό από τους… πραγματικούς αστυνομικούς που θέλησαν να προλάβουν να τσακώσουν τον δράστη πριν χτυπήσει ξανά.

Τελικά, οι άνδρες της Ασφαλείας κατάφεραν να εντοπίσουν άμεσα τον 35χρονο, στην κατοχή του οποίου βρέθηκε το κλεμμένο κινητό, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον δικαιούχο. Στην προανάκριση, ο δράστης παραδέχτηκε τις πράξεις του, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, όπου του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για αντιποίηση αρχής, διάπραξη απάτης και κλοπή.

Ακολουθήστε το dikastiko.gr στο Google News και δείτε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο dikastiko.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ